Een maand met de HTC 10: Een mededinger voor de beste smartphone van 2016

Na vijf weken met de HTC 10, zie mijn volledige review, het is duidelijk dat het is een apparaat dat Samsung zal vechten voor de titel. Met zijn volledig metalen design en hoge resolutie audio, de HTC 10 biedt een iets andere focus dan de Galaxy S7.

De HTC 10 heeft een aantal unieke mogelijkheden.

Ik kocht een HTC 10 in Carbon Gray die net aangekomen afgelopen vrijdag. Degenen die vooraf besteld moet men de komst van hun nieuwe smartphone verwachten snel en Verizon klanten kunnen terecht op hun lokale winkels om wat hands-on te krijgen tijd met de HTC 10. Het is duidelijk de beste smartphone van HTC sinds de One M7.

Een paar weken geleden postte ik 10 redenen om de HTC 10 te kopen en na meer tijd met haar Ik kan bevestigen dat al die geldig blijven. Een camera software-update raakte internationale HTC 10 apparaten en volgens AndroidCentral de update lost een aantal van de kwesties die klopte mijn review score een beetje. Ik ben tevreden met het op het moment, maar schoten met een sterke lichtbron hebben de neiging om zich te geblazen.

HTC heeft een vrij pure Google-ervaring op de HTC 10 en ik vind het een beetje sneller reageren dan mijn Galaxy S7 Edge zijn. Ik een 128 GB microSD-kaart geïnstalleerd en ingeschakeld adoptable opslag dus nu hebben een enorme hoeveelheid beschikbare “interne” storage te gebruiken als ik wil. Dit is mijn eerste keer met behulp van adoptable opslag en tot nu toe heb ik geen apps worstelen om te werken met het gezien.

Terwijl ik hou van de heft van de HTC 10 aluminium behuizing, het is een beetje glad in de hand. Met de zwaardere gewicht dan een plastic of glas telefoon, ik ben benieuwd naar een Urban Armor Gear geval om het te helpen overleven druppels en enten.

Ik zou graag zien HTC implementeren van een betere snelle camera launch optie als de dubbele druk op mijn S7 Edge knop is een killer feature wanneer en over. U kunt twee keer vegen naar beneden op het scherm van de HTC 10 om de camera te starten, maar het is niet altijd consequent in het herkennen van uw vegen. Een dubbele tik van de vingerafdruk-scanner of zelfs de Google dubbele druk op de volume omlaag zou worden gewaardeerd als een optie.

HTC biedt veel in de camera software en zelfs na een maand heb ik niet volledig onderzocht alle opties en geïmplementeerd ze in mijn dagelijks leven. De optie HTC Zoe is aanwezig, dat is hoe HTC legt korte videoclips vergelijkbaar met wat Apple in Live Foto later geïmplementeerd. De nieuwe HTC camera software lay-out is veel verbeterd ten opzichte van het verleden. Echter, de kraan functie zien we op alle andere telefoons werkt niet op de HTC 10 concentreren, zodat je kan hebben om een ​​paar seconden het aanpassen van de voorwaarden een beetje door te brengen.

Er lijken te zijn wild uiteenlopende ervaringen met de levensduur van de batterij op de HTC 10, maar na vijf weken van regelmatig gebruik blijf ik gemakkelijk naar een volledige dag van matige tot zware normaal gebruik op een enkele lading. De HTC 10 laadt ook zeer snel met de Quick Charge 3,0 meegeleverde lader en een USB type-C-kabel.

Het is teleurstellend om de meest recente financiële verslag van HTC’s te zien, maar met de HTC 10 en HTC Vive VR headset juist nu het bereiken van klanten moeten we een verbetering in het tweede kwartaal rapport te bekijken. Ik weet niet of een telefoon en een VR-headset kan volledig draaien dingen rond, maar beide producten zijn fantastisch en HTC is niet op te geven zonder een gevecht.

 de website van HTC 10 dekking

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

HTC 10 beoordeling: indrukwekkende audio, gladde aluminium design, eerst selfie nok met OIS, 10 redenen om de HTC 10 kopen; 10 beste smartphones van 2016 tot nu toe, HTC’s Q1 omzet tank: Turnaround odds krijgen langer

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test