Een maand met de Samsung Galaxy Note 5: Een apparaat dat mijn iPhone 6s Plus rendement kunnen rechtvaardigen

Mijn nieuwe iPhone 6s Plus kwamen vrijdag ochtend en ik moet zeggen dat mijn Note 5, zie mijn volledige review, is meer meeslepend en de iPhone is in gevaar te worden geretourneerd.

Samsung drastisch veranderd het ontwerp van de Note 5 dit jaar en de beslissing om de nieuwe iPhone te kopen wordt bemoeilijkt als gevolg.

Ik ging op mijn terugkeer periode voor de Samsung Galaxy Note 5 een paar weken geleden, check out mijn terugkeer datum beslissing paal, en zijn nu met behulp van deze smartphone voor meer dan een maand.

Samsung radicaal veranderd de nota ontwerp norm door het verwijderen van de microSD-kaart en de verwijderbare batterij, maar het elegante design en geoptimaliseerde prestaties meer dan make-up voor deze trade-offs. De Note 5 is de beste Android-smartphone die momenteel beschikbaar zijn, IMHO.

Ik heb al gepost mijn top negen redenen om de Note 5 te kopen via het Moto X Pure Edition, dus ik niet in die gegevens weer zal gaan. Echter, na meer dan een maand met de Note 5 Ik kan bevestigen dat al deze redenen geldig blijven.

De LG G4, Samsung Galaxy Note 5 (S6, S6 Edge, S6 Edge + ook), en iPhone 6s / 6s Plus hebben camera’s die iedereen zal bevallen. Diverse testresultaten van een aantal websites is gebleken dat door de camera’s voeren ongeveer hetzelfde. Het voordeel van de Android-apparaten is dat serieuze camera enthousiastelingen krijgen RAW bestand ondersteuning. Het is een genot om te weten dat de Android-platform eindelijk heeft ingehaald met de iPhone in termen van prestaties van de camera.

Ik kan ook niet over hoe handig het is om dubbele druk op de Samsung Note 5 home-knop om de camera te starten. Ik dacht dat dit werd ondersteund op de iPhone, maar je moet nog steeds te vegen uit de lock-scherm en met de 6s wordt nu nog sneller met TouchID ik hoek mijn vinger zodat TouchID niet werken om de camera snel te starten.

Mijn iPhone 6s Plus voelt eigenlijk een beetje te groot in mijn hand met meer hoogte (5 mm) en breedte (1,8 mm) dan de Note 5. Gezien het feit dat veel mensen, waaronder ikzelf, vaak een iPhone te wikkelen in een zaak de 6s Plus kan gewoon te groot zijn.

De S Pen functionaliteit is de belangrijkste onderscheidende factor voor de Note 5 en hoewel ik het niet te veel hebben gebruikt in het verleden, is het feit dat ik kan pop uit de S Pen en neem snel een briefje op de gaan met het display uit gerechtvaardigd mijn Opmerking 5 aankoop. Ik werk in een omgeving waar gesproken notities verstoren andere engineers, zodat het schrijven van snelle nota’s met de S Pen is een grote bonus.

Apple blijft beschikbare technologie achter te laten op de tafel en ik denk dat het betekent dit dus het kan het volgende apparaat met die technologie te lanceren. Apple innoveert in sommige gebieden, maar het lijkt altijd om terug te houden een beetje. Bijvoorbeeld, de Note 5 ondersteunt zowel bekabelde snel laden en snel draadloos opladen. De nieuwe iPhone 6s ondersteunt geen van beide technologie. Apple zal waarschijnlijk opnemen in de iPhone 7 en stellen dat het bedacht een aantal nieuwe magische opladen technologie.

De Samsung Galaxy Note 5 heeft een hogere resolutie display, snelle processor, S Pen technologie, voldoende snel RAM, fantastische camera, verbeterde mobiel betalen technologie, geweldig design, en nog veel meer dus als ik was slechts een enkel apparaat te kopen is er geen gegronde reden ik zou niet kiezen voor de Note 5.

Terwijl de Note 5 nu storage geïntegreerd, kunt u ook gemakkelijk aansluiten van een microUSB-stick te dragen of te gebruiken bestanden, zodat ik niet de snellere, meer reliabile geïntegreerde opslag een probleem te vinden. Apple heeft verstrekt geïntegreerde opslag, met inbegrip van de onaanvaardbaar minimum sinds 2007, en voorziet niet in een eenvoudige manier om dat de opslagcapaciteit uit te breiden.

Mijn drie dochters en bijna al mijn buren gebruiken iPhones, dus het is erg handig om iMessage en FaceTime gebruiken om in contact te blijven met hen. Echter, de Note 5 is een technologisch beter apparaat en mijn Note 5 steekt rond het maakt niet uit wat ik doe met de iPhone 6s Plus.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Matthew Miller