Een maand met de Sony Xperia Z3: 10 redenen het is mijn favoriete Android-smartphone

Het is nu al meer dan een maand geleden dat ik mijn Sony Xperia Z3 gekocht en het blijft om te dienen als mijn primaire telefoon op T-Mobile.

De fantastische Sony SmartWatch 3 helpt om mijn mobiele ervaring compleet, maar er zijn ook een aantal redenen waarom de Z3 blijft mijn favoriete Android-apparaat.

Hier is mijn top 10 redenen waarom de Z3 is mijn huidige top telefoon, niet in een bepaalde volgorde

Zoals u kunt zien, de Sony Xperia Z3 is bijna de perfecte smartphone voor mij en ik denk dat het bij mij al geruime tijd. Vanwege dit, heb ik twee draadloos opladen dokken (een voor thuis en een voor het werk), een paar van de gevallen, en een glas screen protector gekocht.

 de website dekking

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Audio-ervaring. Terwijl de front-facing stereo speakers zijn goed, de steun voor de actieve noise-cancelling oordopjes is geweldig voor mijn dagelijkse trein heen en weer reizen en vluchten, Groot scherm in handzaam formaat: De Z3 heeft een 5,2 inch display, maar gemakkelijk mee te nemen in mijn voordeur broekzak. Het gaat over de perfecte maat voor een groot scherm smartphone, Double tap om wakker. Hoewel ik vind het leuk om de typische Sony kant-knop, ik gebruik het zelden dankzij de ondersteuning voor twee tikken op het scherm; Indicator licht. Het is zeer praktisch om te kijken en te zien oplaadstatus van de telefoon of de aanwezigheid van een ontbrekende kennisgeving’s, Premium pasvorm en afwerking.. De Z3 is goed ontworpen met glas en metalen constructie die de kwaliteit schreeuwt; Physical camera sluiterknop: Het is moeilijk voor mij om terug te gaan naar het gebruik van een telefoon, waar ik niet kan ingedrukt houden van een knop om de camera te starten; waterdichte constructie. ik heb lopen in de regen met mijn Z3 zonder zorgen en het blijft gemoedsrust in de winter weer te brengen; interne specificaties. de 3GB RAM, 32 GB intern geheugen, microSD-kaartslot en een snelle Snapdragon 801 processor presteren goed en geeft mij het vertrouwen in het vermogen van de Z3 om me duren voor een lange tijd, Camera prestaties. ik heb het nemen van een flink aantal foto’s en de Z3 is nog niet let me down. Ik hou van de geavanceerde functies die beschikbaar zijn in de software ook, Magnetic draadloos opladen. Ik zou graag zien Qi opladen, maar de mogelijkheid om de Z3 in een dock of gebruik maken van een speciale magnetische kabel zijn ook grote manieren om op te laden zonder te trekken openen van de microUSB dekking.

Sony Xperia Z3 beoordeling: Prachtig design en de mogelijkheden die het beste de Apple iPhone 6; Sony SmartWatch 3 beoordeling: Vaarwel MOTOACTV, hello toekomst van Android Wear; Best 10 smartphones aan het einde van 2014

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië