Groupon CEO: ‘We hebben de code gekraakt’

SAN FRANCISCO – Ondanks de ongelijke inkomens rapporten vóór en na te verklaren een beursgang vorig jaar, Groupon CEO Andrew Mason blijft standvastig achter Groupon huidige product- en financiële strategieën.

Mason gesproken over de toestand van de dagelijkse deal markt, waar hij in Chicago gevestigde onderneming past in tijdens het spreken op de laatste dag van de 2012 Goldman Sachs Technology and Internet Conference op donderdag.

Groupon is gegaan van nul tot wanneer deze met drie jaar. Het is wel de snelst groeiende bedrijf ooit, “beweerde Mason, als gevolg van dat tempo gebeurde omdat de” grootte van de voorgelegd ons de gelegenheid.

We hebben de code op dat het gekraakt “, aldus Mason stevig.

Terwijl toe te geven dat “we nog steeds in de eerste inning” van de ontwikkeling van de dagelijkse en lokale deal commerce markt, binnen een paar jaar vanaf nu, Mason voorspelde dat “de mensen niet in staat zal zijn om te bedenken hoe ze leefden zonder.

Er is niet te ontkennen dat de dagelijkse deal markt werd al snel overspoeld binnen een paar maanden, maar het begint meer duidelijk over welke (weinig) spelers zullen overleven te worden.

Mason erkende dat er “ruimte voor veel winnaars,” maar waarschuwde voor nieuwe bedrijven die op zoek om geld te verdienen op dit gebied, dat “er zijn lage toetredingsdrempels.

Ze vinden dat het schalen van het bedrijfsleven en met een zekere mate van succes is eigenlijk heel moeilijk, “merkte Mason.

Het nemen van een diplomatieke aanpak, Mason zei dat “op dit punt, als we denken aan het competitieve landschap, denken we dat de grootste comeptitors zijn onszelf.”

De beste manier om te denken van Groupon is als curator marktplaats van onverslaanbare aanbiedingen op great stuff “, aldus Mason.

Echter, het is geen geheim dat Groupon een tumultueuze tijd in het afgelopen jaar heeft gehad.

Mason gaf toe dat de “meest cultureel ontwrichtende periode”, was na het indienen van de S-1 formulier met de Securities and Exchange Commission in juni, waarbij Mason beschreven als een “goede leerervaring” voor het bedrijf.

We aangescherpt tijdens de rustige periode, en we zijn nu terug naar business as usual nu dat we een naamloze vennootschap, “Mason toegevoegd.

Mason vatte hoe Groupon is uitgegroeid van een startup die slechts een enkele deal gepromoveerd elke dag te groeien tot een onderneming het bevorderen van vele aanbiedingen per dag in 47 landen – maar met een grotere focus op lokale.

Een voorbeeld hiervan is onderneming Groupon’s in instant aanbiedingen, die Mason verklaarde dat in plaats van geraakt met een e-mail en het ontdekken van iets wat je zou niet kopen, het begint van af of je honger of verveelt.

Groupon berichten kwartaalcijfers resultaten voor de eerste keer; GigaOM breidt bereiken, invloed bij paidContent overname; Groupon verwerft e-commerce data startup Adku; De zeepbel in private waarderingen van startups kunnen ballon als VC’s te verhogen mega-fondsen; Groupon koopt Mertago om social shopping veranderen

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Toen hem werd gevraagd over de moeilijkheden van het aanpakken van de locatie-gebaseerde product trend in tech, Mason geponeerd dat de lokale is “een win-win” situatie.

Voor consumenten, we waardoor ze meer koopkracht te ervaren, “Mason geponeerd.” Voor handelaren, helpen we hen een betere baan met verspild inventaris te doen.

Maar het begrijpen van mobiel zou zelfs meer van vitaal belang voor het succes van Groupon dan alleen sociale en lokale belangen.

Het maakt eigenlijk niet werken als u wilt gaan zitten in de voorkant van een desktop elke keer dat je iets wilt kopen van een lokale handelaar, “Mason beweerde.

Samen met mobiele apps nu al gratis beschikbaar voor de consument, is Groupon duwt zijn mobiele platform aan leveranciers door de scheepvaart mobiele apparaten met vooraf geïnstalleerde handelaar applicaties, die kunnen worden gebruikt voor aflossing alsmede het verzamelen van gegevens over overbesteding volgen.

Een ander programma op dit platform, dat is in de pilot-modus is Groupon Rewards, die beloningen uitgeeft aan spenders gebaseerd op credit card informatie te herhalen.

We denken dat de bouwplaat van de verlossing uiteindelijk weg zal gaan, “Mason voorspelde.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld