Hands-on: Trident Case Aegis Pro voor Note 5 en Aegis voor iPhone 6s Plus

Ondanks de inspanningen van het apparaat makers en ontwerpers, hebben de meeste mensen die ik zie met smartphones hen bedekt met een geval. Ik heb de laatste paar weken met Trident gevallen voor mijn Apple iPhone 6s Plus en Samsung Galaxy Note 5.

Trident Case fabrikanten gevallen, mounts, en diverse andere mobiele accessoires. De meeste van de gevallen zijn ontworpen om je toestel te beschermen tegen stoten en vallen. Trident Case heeft producten voor de meeste merken van smartphones, tablets en zelfs de Apple Watch.

Ik hou van het ontwerp van mijn Note 5 en denk dat het het beste ontwerp van een smartphone Ik heb getest in het afgelopen jaar. Echter, het is ook zeer glad in de hand en met een glazen front en back ik moet bewust hou je vast.

Ik testte de zwarte Aegis Pro voor de Note 5. Het is ook beschikbaar in blauw en roze met een adviesprijs van $ 34,99.

De Aegis Pro is een tweedelige behuizing met een platte achterkant stuk dat een zachte binnenvoering om uw telefoon te beschermen en te helpen absorberen de impact van de druppels heeft. Plaats uw Note 5 op het achterpand en dan snap in het bovenste harde kunststof kozijn stuk om de zaak veilig te stellen op uw telefoon.

Het voorpand frames op het display aan de top met de onderkant uitgebreid tot onder de home-knop, zodat u kunt nog steeds gemakkelijk de vingerafdruk-scanner te gebruiken. De bodem heeft openingen voor de luidspreker en het geval effectief wordt omgeleid het geluid naar de voorzijde van het apparaat, zodat audio-uitvoer wordt verbeterd.

Er is een ruime opening voor S Pen terugtrekken en zelfs een kleine inkeping naast voor de microfoon. Er zijn siliconen covers voor de hoofdtelefoon-aansluiting en microUSB-poort ook. De kracht en volume knoppen hebben plastic knop covers. Ik merkte een beetje spelen op deze knoppen, zodat ze bewegen en maak een “clicky” geluid toen ze de plastic rondom de knop te slaan. Dit kan hinderlijk voor sommigen, maar heeft geen invloed op de functionaliteit van de zaak.

Zoals u kunt zien in mijn productafbeelding galerij, is er een grote opening op de rug voor de camera, flash, en de sensor zodat u een degradatie in prestaties van de camera niet zien bij het gebruik van deze zaak.

Ik hou van hoe licht het geval is en hoe het voegt nauwelijks grootte van het totale pakket. De harde plastic achterkant kan toestaan ​​dat het apparaat te schuiven in en uit uw zak gemakkelijk, maar het kan ook toestaan ​​dat het glijden over een tafelblad, aangezien er geen tractie mechansim over de zaak.

De zaak weegt slechts ongeveer 2 ons dus nauwelijks voegt geen gewicht aan de telefoon in je hand. Er zijn een aantal kiekjes van de twee helften bij elkaar te houden en het is heel moeilijk om de zaak van uw telefoon te verwijderen, zodat de zaak moet houden het zelfs beschermd als je je telefoon laten vallen van geringe hoogte.

Het pakket bevat ook een screen protector voor uw Note 5.

Ik was ook stuurde de zaak Aegis voor iPhone 6s Plus in het wit uit te proberen. De witte en zwarte geef mijn ruimte grijze iPhone een Stormtrooper look.

U kunt het geval Aegis vinden in wit, zwart, blauw, roze en groen voor $ 34,95. Deze zaak bestaat ook uit twee delen, een zachte binnenkant TPE laag en een buitenste geharde behuizing van polycarbonaat. De binnenste TPE is een beetje een stof magneet, maar zodra je de harde schaal plaats in de plaats zijn er niet veel plaatsen voor accumulatie.

De binnenste TPE laag bedekt volledig uw iPhone 6s Plus met openingen voor het Apple-logo, camera, belschakelaar, Lightning-poort, hoofdtelefoon-aansluiting, en luidspreker. De zaak is een beetje dik en met korte nagels ik eigenlijk problemen flippen mijn belschakelaar toen mijn iPhone was in dit geval had. Ik kon ook geen gebruik maken van mijn standaard van derden Lightning-kabel en moesten hun toevlucht nemen tot mijn dunnere Apple-kabel, omdat de binnenste laag is zo dik.

U plaatst eerst je iPhone in de binnenste TPE voering laag en vervolgens klikken op de buitenste plastic omhulsel. Je moet de dingen te manipuleren een beetje aan de binnenste TPE laag te krijgen precies goed rond de randen en rond de openingen.

Aegis Pro tas voor Samsung Galaxy Note 5

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Bij Aegis is lichtgewicht, maar het is een beetje omvangrijk. Dat gezegd hebbende, is het aanbieden van een goed niveau van drop en bescherming tegen stoten.

Een screen protector is ook opgenomen voor de iPhone.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Aegis case voor Apple iPhone 6s Plus

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar