Harvey Norman houdt TouchPad vuur te koop

Harvey Norman heeft gezegd dat de winkels zal liquideren HP TouchPad voorraad, snijden de prijzen die nu zal starten vanaf $ 98.

HP TouchPad (Credit: deze website Australië)

Harvey Norman general manager van Computers Ben McIntosh vertelde de website van Australië vandaag dat alle franchisenemers in Australië de 16GB-model zou liquideren voor $ 98, een daling van $ 495, terwijl de 32GB-model zou de detailhandel voor $ 148, een daling van $ 599. De apparatuur wordt geleverd met een volledige garantie van 12 maanden.

McIntosh voegde eraan toe dat alle franchisenemers ook zal verkopen HP accessoires voor de halve prijs.

“Deze zullen gaan tot we volledig zijn uitverkocht” McIntosh zei vanmiddag, eraan toevoegend dat de apparaten waren goedkoper dan die welke in het vuur verkoop gehouden door Best Buy en HP in de Verenigde Staten.

“De prijzen van $ 98 en $ 148 voor de 16GB en 32GB is beter, als je eenmaal factor in de wisselkoersen, dan Amerikaanse consumenten krijgen. Het is een fantastische deal,” vertelde hij de website van Australië.

Harvey Norman had aanvankelijk schortte de verkoop van de HP TouchPad in het weekend tot het verdere besprekingen met HP Australië kon houden. McIntosh zou niet zeggen wat HP Harvey Norman had aangeboden aan de vergadering.

Het vuur verkoop komt na HP kondigde vorige week aan dat het zou kunnen zijn webOS operaties en stoppen met het produceren TouchPads.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand