Het openen van samenwerking binnen de onderneming aan de wereld

Cloud samenwerkingsplatform Huddle is op zoek naar haar enterprise beroep vandaag cement met de lancering van een nieuwe editie onbeperkt aantal gebruikers en een 99,9% van de totale uptime garantie. De UK-hoofdkantoor, venture-backed start-up is minder bekend dan Amerikaanse rivalen zoals Box, Dropbox, Jive en Yammer, maar het gelooft het heeft een unieke marktpositie kans vanwege de focus op externe enterprise samenwerking.

Traditionele samenwerking was erg naar binnen gekeerd, “CEO Alastair Mitchell vertelde mij toen we vorige week ontmoet in kantoren Huddle’s uitzicht op het Londense ‘Silicon Roundabout’ (zie foto).” Jive, Yammer, zijn heel veel van dat paradigma, ‘vervolgde hij. ‘Wat drijft onze groei op dit moment is dat organisaties eisen samenwerking die verder gaat dan de firewall – die het mogelijk maakt het hele ecosysteem te bedienen.

Huddle zegt dat de 93% van haar klanten dat zijn platform te gebruiken om verbinding te maken buiten de enterprise firewall werk met een gemiddelde van 25 andere bedrijven (klinkt als een grote demonstratie van wrijvingsloze onderneming in actie). De nieuwe Unlimited Enterprise edition ondersteunt samenwerking tussen die hele business ecosysteem, met de mogelijkheid om ‘lite’ gebruikers die kunnen bekijken of downloaden, of bijdragen aan opmerkingen, taak whiteboards en discussies te documenteren vrij toe te voegen.

In tegenstelling tot de meer consumentgerichte concurrenten zoals Box en Dropbox (hoewel Box in het bijzonder heeft onlangs geprobeerd richten grotere enterprise accounts), Huddle heeft al een zware focus op de zakelijke markt – implementaties meestal beginnen bij honderd gebruikers en veel lopen in de duizenden zetels, Mitchell vertelde me. Zijn ‘True Uptime garantie moet haar beroep op die markt te verbeteren. Overwegende dat alle cloud uptime garanties dekken onverwachte storingen, het meest expliciet uit te sluiten ‘gepland’ uptime, wanneer systemen naar beneden worden genomen om verbeteringen in de infrastructuur te maken of upgraden naar een nieuwe versie. In tegenstelling Huddle is inclusief deze gebeurtenissen in haar schamele 0,5% downtime uitkering. Het is de versterking van de garantie met een geld-terug-belofte als het niet lukt om te leven tot 99,5% uptime. Het bedrijf is ervan overtuigd dat het kan deze moeilijke norm, bijvoorbeeld het bereiken van meer dan vier negens te voldoen – 99,995 procent – in de afgelopen 90 dagen.

Een van de meest krachtige demonstraties van beroep Huddle om een ​​zakelijke markt is in de penetratie van de rekeningen van de overheid, die samen een kwart van de zakelijke Huddle’s wereldwijd. De overheid is een natuurlijke kandidaat voor samenwerking buiten de firewall, zegt Mitchell: “Het draait allemaal om de inhoud Het is zeer collaborative Het is helemaal met elkaar verbonden … In staat zijn om een ​​veilige extranet plonk waar iedereen bij is ideaal…”

Hoewel Huddle is een stevige voorstander van de multi-tenant cloud-model, is het bieden een speciale versie van zijn dienst die via de private internet netwerken die veel regeringen lopen onafhankelijk van het openbare internet loopt. Een eerste implementatie van de Britse regering, vorig jaar introduceerde, “is helemaal gek geworden”, zegt Mitchell. Nu het bedrijf ziet de vraag naar dezelfde oplossing uit de VS, Australië en vele Europese regeringen. “Het is het leveren van een netwerk samenwerken op de inhoud, in een veilige omgeving”, legt Mitchell. Maar hij is voorzichtig om te benadrukken dat dit “niet een vertakte versie van Huddle”, die zou breken “een fundamenteel principe van multi-tenancy.

Voor Huddle, multi-tenancy is niet alleen een architecturale keuze, het is een deel van zijn raison-alles overheersend. “De komende van de sector samenwerking echt is ingeschakeld door de cloud,” Mitchell beweert. “Facebook is het eerste voorbeeld van dat het gebruik van cloud in zijn puurste multi-tenant vorm. Facebook kon alleen maar zijn gebeurd niet alleen omwille van het internet, maar ook omwille van die mogelijkheid om verbinding te maken met één centrale, multi-tenant service.

De andere component van de strategie van Huddle is zijn aantrekkelijkheid als een vervanging voor een zeer traditionele enterprise samenwerkingsplatform. “We profiteren van bedrijven verhuizen naar de cloud en het nemen van groot en onhandig kit zoals [Microsoft’s samenwerkingsplatform] Sharepoint van hun servers”, zegt Mitchell. “Sharepoint is in de buurt van de top van de hitlijst van de meeste mensen – het is zo impopulair.” Huddle biedt gemakkelijker mobiele toegang, eenvoudiger aansluiting voor externe gebruikers en snellere snelheid van de inzet naast andere factoren, alles voor een lagere prijs dan ondernemingen momenteel te besteden aan hun bestaande Sharepoint instanties te handhaven.

Hoewel Huddle is niet zo royaal gefinancierd of zo geprezen door de Silicon Valley echokamer zoals sommige van zijn concurrenten, het heeft de ambitie boven zijn gewicht en een voordeel voor punch in termen van haar bewezen enterprise referenties die het beoogt te gebruiken om maximaal effect. Als een Brit, misschien ben ik bevooroordeeld, maar ik denk dat dit Silicon Roundabout wonderkind is een om naar te kijken.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen