Hier komt de video-conferencing boom

Gas is hoog. Luchtvaartmaatschappijen zijn kleine aanrekeningen je tot de dood. En uw medewerkers worden steeds geperst. Deze staat van reizen kunnen video-conferencing te zetten over de top.

We hebben allemaal al eerder gehoord deze video conferencing rap. Het gaat zo. Videoconferencing is als een real-life ontmoeting zonder de reis- en de begroting die verder gaat met zich mee. En dat veld is bijna waar is in vele opzichten, maar je kunt niet hangen in de kroeg via een videoverbinding.

Echter, was ik sceptisch over de persberichten wervend de olie-video conferencing koppeling begon te vermenigvuldigen. Tentoonstelling A

11 juni 2008

Geen zakken, geen toeslagen: “Fly” gratis met LifeSize

High definition video levert de hoogste ROI en drives verbeterde business performance

Austin, Tex. – 11 juni 2008 – Zakelijke reizen wordt steeds harder. Luchtvaartmaatschappijen zijn aarding vliegtuigen, met minder vluchten en het verzamelen van nieuwe toeslagen voor brandstof, gecontroleerd zakken en weekdag vluchten, waardoor vliegreizen minder handig en duurder dan ooit.

Steeds meer, zijn bedrijven wenden zich tot LifeSize voor een krachtige en kosteneffectieve manier om zaken te reizen te voorkomen – met geen regels, geen vertragingen, en geen toeslagen.

Terwijl de stijgende ticketprijzen en de nieuwe toeslagen worden opdrijven van de kosten van vliegreizen, kunnen de meeste bedrijven perfecte high definition video-oproepen te maken van hun bestaande breedband netwerk met nul incrementele kosten “, zegt Colin Buechler, LifeSize Senior Vice President of Marketing.” High definition video levert kostenbesparingen onmiddellijk en snel verhoogt de productiviteit. Het is de beste investering die je kunt maken met uw IT-dollar – of uw reisbudget.

Today’s video-communicatie-oplossingen aan te pakken de meest urgente probleem in zakelijke communicatie: de noodzaak om aanwezig te zijn. Deze behoefte aan te sluiten is zo krachtig, dat de mensen blijven om te reizen, ondanks de vertragingen en de kosten, omdat de telefoon en e-mail zijn niet genoeg om synchroon te blijven met klanten, partners en collega’s over de hele wereld. Maar met oplossingen van LifeSize Communications, wereldwijd marktleider in high definition video communicatie, je kunt er terwijl u hier nog steeds.

Dat is allemaal waar denk ik, maar jongen doet is die release gimmicky.

Ik grinnikte dan die release een paar dagen geleden. En dan US Airways, de luchtvaartmaatschappij ik meestal uit Philly vliegen raakt me met deze

Toevoegen dat op en ik zie een slechte moraal, een vergoeding voor het echt slecht koffie (ze moet je betalen) en chagrijnig passagiers.

De video-conferencing is op zoek beter met de minuut.

zie ook

Een eerste ingecheckte bagage fee van $ 15 (is er een restitutie bij US Airways verliest mijn tas)? Aan de andere kant, doe militaire mensen niet om de vergoeding te betalen;. A $ 2 kosten voor water, frisdrank, koffie en sap;. 1700 ontslagen en verminderde capaciteit.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Continental TSA Airport Security is beslist Un-CLEAR

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving