Hoe Amazon Echo is langzaam, stilletjes steeds uw Smarthome hub

Het is niet vaak ik voorbij laten gaan kopen van de laatste nieuwe gadget. Maar ik deed met de Amazon Echo toen mijn uit te nodigen voor de aankoop van één aangekomen. Ik begin die beslissing een beetje spijt van.

Ik maakte mijn keuze op basis van wat Amazon Echo zou kunnen doen op het moment, niet wat het zou kunnen doen in de toekomst. Dat is over het algemeen een verstandige aanpak als het gaat om gadgets, vooral omdat je weet nooit wat de toekomst mogelijkheden kunnen worden beloofd en toegevoegd of gewoon nooit komen op alle.

Hier is het ding: Hoewel Amazon nooit de Echo als een Smarthome hub geadverteerd, het is langzaam steeds een. En het doet zo rustig.

Dat is enorm verschillend van hoe andere grote bedrijven zijn van plan om de hersenen van een Smarthome zijn. Neem Apple bijvoorbeeld. Bijna een jaar geleden, kondigde de HomeKit platform, maar zeer weinig producten die ondersteunen nog te bezien.

Een aantal van Apple’s HomeKit partners hebben onlangs gezegd de uitrol gaat langzamer dan verwacht, zelfs vertraagd. Apple zegt dat is niet het geval is en dat sommige HomeKit producten zullen volgende maand te lanceren. Ik vermoed dat de waarheid ergens in het midden. Ja, we zullen zeker zien een paar HomeKit producten tegen WorldWide Developer Apple Event volgende maand. Genoeg om een ​​jaar lang inspanningen te laten zien? Ik ben dubieus dat.

Hoe dan ook, kan men gemakkelijk zeggen dat Amazon en partners meer vooruitgang in veel minder tijd hebben gemaakt.

De Amazone Echo, bijvoorbeeld, gelanceerd door middel van een uitnodiging programma in november. Het werd aangeprezen als een Bluetooth-luidspreker voor het streamen van muziek, samen met Alexa, Amazon’s spraakgestuurde interactieve hulp software. Dat was niet genoeg voor mij om de aankoop trekker over te halen. Ik heb al een grote Bluetooth speaker – Ik kocht een Marshall Stanmore vorig jaar – en zowel mijn iOS en Android-telefoons hebben al uitstekende voice assistenten.

Sindsdien is echter? Amazon en ontwikkelaars zijn begonnen om stappen te maken in het draaien van de Echo in een Smarthome hub.

Drie maanden na de lancering van het product, Amazon kondigde een SDK voor cloud-gebaseerde applicaties en diensten op de Echo zodat ontwikkelaars spraakgestuurde toepassingen kunnen creëren. In april, Echo kreeg steun aan home automation producten, zoals de Belkin Wemo lijn en Philips Hue licht aan te sturen. En eerder deze maand, de Amazone Echo opgedaan IFTTT of If This Dan Die steun, voor de eigenaren om slimme acties getriggerd door aangepaste gebeurtenissen te maken. U kunt een IFTTT recept van de Echo zet je Nest te moeten maken thromstat naar een vooraf bepaalde temperatuur, bijvoorbeeld.

In slechts een half jaar tijd heeft Amazon heimelijk gerijpt de Echo verder dan de oorspronkelijke belofte van het product. En het is zeker nog niet klaar.

Waarom wachten op apps om te werken met de Amazon Echo als je kunt ze zelf door die steun en 116 verschillende diensten brengen Als dit, dan?

Toegegeven, als een DIY Smarthome eigenaar sinds 2010, ik zie nog steeds een aantal uitdagingen voor Amazon.

Voor een ding, het apparaat bevat alleen Bluetooth en Wi-Fi radio’s. Als u gebruik maken van home automation producten die afhankelijk zijn van andere radio’s of protocollen – zeg Zigbee of Insteon, bijvoorbeeld – er is geen native ondersteuning voor hen. Gelukkig, meer en meer van deze producten worden met een beroep op meerdere zenders in hen, dus Amazon heeft de twee belangrijkste gedekt.

Een andere uitdaging? In een groter huis met meerdere verdiepingen, kan meer dan één Echo moet u om uw huis te controleren. Het apparaat is naar verluidt uitstekend op het horen van uw commando’s vanaf de andere kant een kamer of twee, maar wanneer u meerdere verdiepingen toe te voegen aan de mix, dat is een stuk.

Zelfs zo, heeft Amazon’s Echo veel gaat voor het al. Makers van slimme schakelaars, lampen en andere apparaten hebben honger om hun producten te krijgen in huizen, zodat ze meer kans om te werken met Amazon als gevolg van het merk en de te bereiken. En hoewel Amazon vreemd genoeg niet mogelijk reviews gebruiker van de Echo op haar site worden gepubliceerd, de meeste eigenaren lijken gelukkig met het apparaat.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Amazone

Dat is de moeite waard te herhalen: Ze zijn blij met de Amazon Echo zoals het nu is. Aangezien de onderneming rustig voegt nieuwe functies, deze kopers zijn waarschijnlijk nog gelukkiger. Ze zullen in ieder geval niet slechter af. En nieuwe apps of diensten zouden kunnen duwen sommigen van hen om ofwel hun eerste of aanvullende Smarthome producten als gevolg van Amazon Echo integratie te kopen.

Lucky hen: Amazon heeft een hele storefront gewijd aan producten Smarthome. Die winkel en de zich ontwikkelende Echo zou kunnen maken voor een krachtige smartphone combinatie, dit alles zonder een enkele aankondiging dat de Echo de hub voor uw Smarthome kunnen worden.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s