Hoe maak je een baan in cybersecurity vinden (video)

Ik krijg regelmatig brieven van lezers. Sommige zijn zelfs beleefd. Ik heb onlangs een brief ontvangen van Richard Hall, een soldaat momenteel dienst in Afghanistan die ook leeft hier op de Space Coast in Florida. In plaats van alleen jota uit een paragraaf of twee respons, voelde ik dat hij een volledig antwoord verdiend, dus ik opgenomen een diepgaande videoreactie.

Ik vroeg ook Richard’s vraag van Prof. Darren Hayes, die studenten die geïnteresseerd zijn in het krijgen in de forensische zijkant van cybersecurity leert. Ongeveer halverwege mijn interview met Darren (zie hieronder), is er een aantal zeer nuttige antwoorden voor Richard, evenals iemand anders overweegt het invoeren van deze lucratieve, maar enigszins selectieve veld.

Veel succes aan iedereen in uw zoektocht naar een baan!

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer