Hoe maak je een laptop voor de iPad sloot

Regelmatige lezers weten dat ik graag met mijn iPad in plaats van een laptop waar mogelijk. Ik word regelmatig benaderd door degenen die willen om zich te ontdoen van de laptop te krijgen en een iPad te gebruiken als ik. Dit te doen is niet voor iedereen, en deze richtlijnen zullen u helpen te bepalen of de swap voor u zal werken.

Noodlanding op het water van de laptop betekent dat de iPad worden gebruikt voor alles, en dat omvat waarschijnlijk het werk. Met behulp van een iPad voor het werk compliceert dingen, en het vereist geven wat gedachte aan de schakelaar.

Ik ben altijd verbaasd als ik contact opgenomen over het ruilen van een laptop voor de iPad, zoals het vaak lijkt degenen die willen om dit te doen zijn bijna vastbesloten om te pleiten voor te doen. Toen ik antwoorden op vragen over het, veel ruzie met mij dat het is perfect voor hen. Dat is niet altijd het geval.

Het laten vallen van de laptop helemaal voor de iPad: de tablet moet alles wat je hoeft te doen verwerken.

Denk na over hoe je de laptop gebruikt, en ongeveer alle taken die je gebruikt. Het laten vallen van de laptop helemaal voor de iPad: de tablet moet alles wat je hoeft te doen verwerken. Er is geen “het doet bijna alles wat ik nodig heb”, zoals de laptop weg gaat.

Zie gerelateerde; Beste iPad Air keyboards (hands on): januari 2014; 9 beste iPad toetsenborden (hands on): maart 2013; iPad Air: Best tablet ooit gemaakt

Is tablet gebruik alleen gaan om alle mogelijke behoeften te passen, of is een fysiek toetsenbord zal zo nu en dan nodig zijn? Sommige mensen, waaronder ikzelf, hebben geen probleem met behulp van een toetsenbord met de iPad van tijd tot tijd. Anderen willen ook het toetsenbord met de laptop sloot en gaan in op de iPad. Als dat zo is, kan dat enige oefening met de iPad nodig om ervoor te zorgen dat het toetsenbord op het scherm is goed genoeg voor tekstinvoer voor alle mogelijke taken.

Ongetwijfeld zullen sommigen zeggen dat als je van plan bent om een ​​toetsenbord met de iPad te gebruiken, dan blijf gewoon de laptop. Dat uitkijkt op de mogelijkheid om de iPad te gebruiken zonder het toetsenbord, en dat is een groot voordeel ten opzichte van de oudere laptops veelal betrokken bij de iPad shuffle. Het hebben gebruikt tientallen tabletten van alle soorten, de; iPad Air is de beste tablet ooit gemaakt, naar de mening van deze schrijver.

Zodra u zeker weet dat de iPad kan fysiek werken, toetsenbord of niet, de volgende grote ding om te overwegen is als Microsoft Office is een factor. Veel Ik spreek met de behoefte om Office gebruiken soms en op het moment van publicatie is het niet een optie op de iPad.

; Microsoft Office: Het inschakelen van de iPad te doen ‘echte werk; Bureau voor de iPad: Het draait allemaal om de onderneming

Er zijn office suite alternatieven beschikbaar voor de iPad, en deze kunnen goed genoeg voor degenen die niet werken met gecompliceerde documenten die zijn gemaakt met Office zijn. Andere app oplossingen kunnen basisdocumenten verwerken prima, dus de iPad in staat zijn om ze te behandelen.

Dat is misschien niet het geval zijn als uw werk bestaat uit het samenwerken met anderen op deze documenten. Office behandelt teams werken aan documenten veel beter dan het alternatief apps. Terwijl mogelijk, dan heb je minder hoofdpijn te hebben en vind de samenwerking veel gemakkelijker met behulp van Office. De iPad is momenteel niet een goede oplossing voor dit soort Office-document werken.

Microsoft zal naar verwachting een versie van Office voor de iPad al snel vrij te geven, dus dat zou kunnen veranderen. Als dit gebeurt de manier waarop geruchten geven, zal de iPad al snel een stevige laptop vervanging voor de laptop zijn.

Dus je hebt door het aangegeven proces gegaan tot nu toe en je bent klaar om een ​​iPad te kopen en de toonhoogte van de laptop in de sloot bent. Voordat u de stekker uit de credit card, een vraag die moet worden beantwoord is echt belangrijk.

Heeft uw werk nog een programma dat u gebruikt op de laptop die niet beschikbaar is op de iPad nodig? Zelfs degene die je zelden gebruikt, maar als je het nodig hebt u echt nodig hebt. Als dat zo is, zal de iPad niet voor je werken.

Houd je ogen wijd open

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Onlangs is een professionele fotograaf benaderde mij om mijn visie te krijgen op zijn handel in de Macbook Pro voor de iPad. Hij reist veel voor zijn werk en wilde echt te krimpen naar de iPad.

Het bespreken van zijn behoeften, duurde het niet lang om zijn vertrouwen in de Final Cut Pro app bepaalt. Hij gebruikt het voor de eindredactie van zijn creatieve werk, en kon niet meer zonder. Dat doodde de iPad voor zijn gebruik als FCP is alleen beschikbaar voor de Mac.

Op basis van deze behoefte hebben we vastgesteld downsizing van de MacBook Pro met de MacBook Air is de weg te gaan.

de laptop te vervangen door de iPad is echt over de tablet in de meeste gevallen. De tablet ruimte is explosief en er is geen reden om over het hoofd gezien Android of Windows tablets.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Stap in mijn kantoor

Extra mobiele dekking; Het is een goed moment om een ​​mobiele tech verslaafde; 6 geweldige mobiele schriftelijk rigs; Tabletten: niet mobiel genoeg of productief genoeg voor vele professionals

Er zijn tal van tablets op deze platforms die zijn heel goed, en het zou een vergissing zijn om hen te overzien zijn. Android-tablets hebben veel apps in de Play Store en het is meestal mogelijk om goede degenen die die voor de iPad rivaal te vinden.

Er zijn niet zoveel apps in de Microsoft Store voor Windows 8, maar is misschien mogelijk om degenen die nodig zijn te vinden. Degenen die hebben vastgesteld dat ze zullen zeker een toetsenbord nodig hebt om te gebruiken met de iPad kan de hybride computers te vinden voor Windows om gewoon het ticket.

Het draait allemaal om de apps

Deze zijn vrij goed tabletten met het scherm los van het toetsenbord, maar wanneer de tablet is gekoppeld met het toetsenbord zijn ze fatsoenlijke laptops.

Degenen die voldoen aan alle criteria hier beschreven zal de geneugten van overal werken met alleen de dunne, lichte iPad te ontdekken. Het is erg leuk om te kunnen om een ​​kleine versnelling tas met alleen de iPad binnen, zelfs met een toetsenbord. Ik heb dit al jaren, zelfs voor de uitvoering alleen de iPad in een toetsenbord geval op reis.

; De sleutel tot het gebruik van een tablet voor werk: Dwing het niet

Dat gezegd hebbende, als gevolg van mijn dekking van alle soorten mobiele apparaten, zoals laptops, en het feit dat ik graag notebook computers, heb ik niet helemaal gedumpt ze voor de iPad rig. Terwijl ik kon als ik gewenst, zal ik ten minste één laptop rond te houden.

Sommige communiceer ik met over het doen van de iPad / laptop shuffle zijn vasthoudend ze kunnen doen. Dat is geweldig als dat zo is, maar forceer het niet. Als uw analyse van de richtsnoeren hier gedetailleerd up komt met nog een gebied dat een probleem zou kunnen zijn, dan doe het dan niet. Laat de laptop niet vallen, alleen maar omdat het cool om gewoon de iPad te gebruiken zal zijn. Wees trouw aan jezelf en doen wat werkt.

Zeer weinig kan de laptop te verlaten en te gaan met alleen de iPad. Dat is waarom ik nooit heb gepleit voor iedereen die te doen. Ik besef dat ik ben in de kleine groep die de iPad alleen kan gebruiken. Dat is niet het geval voor de meeste.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

De iPad staat niet op zichzelf

Forceer het niet