Hoe te leven met een 16GB iPhone of iPad (en je geest niet te verliezen)

16 gigabytes aan opslagruimte klinkt als veel, maar zodra je begint te apps en inhoud toe te voegen, het begint al snel klein en miezerige te voelen. Het is op dit punt dat mensen beginnen te betreuren niet de besteding van het extra geld op een hogere capaciteit apparaat.

Maar met een beetje denken en plannen, kunt u het zo dat 16 gigabyte aan opslagruimte is voldoende. En ik wil dat je weet dat ik voel je pijn. Ik ben meestal ook zuinig om Apple honderden dollars inleveren in ruil voor een paar dollar ter waarde van opslag chips.

Hier is hoe ik het meest knijp uit mijn 16GB

Wennen aan het gebruik Mail, Calendar, Safari en dergelijke. Deze zijn op uw apparaat en je kunt ze niet verwijderen, zodat je net zo goed gebruik van te kunnen maken. Vergeet ook niet dat alles wat je downloaden is gewoon gaat om kostbare megabytes verbruikt.

Of dat iCloud, Dropbox, Box, Google Drive, Microsoft Onedrive of wat is uw fantasie, elke megabyte je kunt verplaatsen naar de cloud is een megabyte opgeslagen.

Als u de bandbreedte voor streaming muziek en video’s te behandelen, dan is dit een geweldige manier om te besparen op opslag. De keerzijde is dat als je niet onbeperkt toegang tot internet hebben, streaming via breedband of mobiel kan krijgen duur.

Offload het grootste deel van uw foto’s naar een cloud storage provider. Als u foto’s op uw apparaat te houden dan is een geweldige app voor gebruik Photo Cleaner, waarmee u wilt verwijderen en comprimeren van foto’s en video. Voor $ 0,99 krijg je de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal bestanden te comprimeren.

Houd ook uw foto’s eenvoudig. De Live Foto’s zijn voorzien van de nieuwe toestellen is bijzonder zwaar op de opslag.

Te ontdoen van alle apps die u niet gebruikt. Als er iets is wat je alleen zo nu en dan bedenk dan dat je altijd kan opnieuw downloaden uit de Apple App Store.

Hoge-resolutie video is de snelste manier om op te kauwen door de opslag. Tenzij je met behulp van uw iPhone naar de volgende Hollywood blockbuster film dan 1080p is goed genoeg.

Wist u dat u kunt uw iPhone of iPad opslag uit te breiden, zonder hun toevlucht nemen tot een schroevendraaier? U kunt kopen, ofwel een flash drive die draadloos verbinding maken met Lightning-poort van uw apparaat of op een extern opslagapparaat.

Ga naar Instellingen> Algemeen> Gebruik> Beheer Storage om te zien wat het eten van uw opslag. Je zou sommige echte verrassingen hier (bijvoorbeeld onschuldige dingen, zoals opgeslagen iMessage berichten kunnen eten een gekke hoeveelheid ruimte).

Als u denkt over het kopen van een nieuwe iPhone of iPad en je bent al gebruik van een 16GB apparaat dat benauwd voelt, wilt u misschien overwegen om de sprong te springen tot 64GB. Dit maakt zeker zin als je niet de vrijheid die onbeperkt breedband of mobiele aanbiedingen, want je kon uiteindelijk meer op in de buurt van het verplaatsen van gegevens dan bespaart u bent door steken met een 16GB apparaat.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Microsoft brengt meer bloatware naar Android, om de iPad op te slaan, Apple moet Microsoft kopiëren; Slechte kwaliteit USB Type C-kabels kunnen uw gadgets bak; De vraag die iedere Windows Phone eigenaar moet vragen: “Moet ik overschakelen op Android of iOS ?; Samsung Galaxy S7 en S7 Edge: Hier is wat te verwachten

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Vertrouw op voorraad apps

Cloud Storage is je beste vriend

Stream, niet bewaren

Bestel je foto’s onder controle

Verwijder onnodige apps

Geen 4K video

Koop externe opslag

Audit uw opslagruimte

Als alternatief, betaalt de Apple belasting