HootSuite nabs eBay Jimmy Duvall naar het product te leiden

De sociale media management platform HootSuite is bulking up haar leidende team met de toevoeging van de voormalige eBay e-commerce hoofd Jimmy Duvall.

die op een vrij sterk groeipad volgende Hootsuite van $ 60.000.000 financieringsronde in september – In zijn rol als nieuwe VP of product Hootsuite, zal Duvall portfolio van producten en diensten van het bedrijf te beheren.

HootSuite CEO Ryan Holmes zei in een verklaring dat Duvall specifiek werd gekozen vanwege zijn record van schaalvergroting product en het ontwerp voor snelgroeiende bedrijven. Terwijl met eBay, Duvall geleid productontwikkeling om zijn open-source e-commerce platform Magento. Jimmy Duvall

Voorafgaand aan eBay, Duvall had een zes jaar stint bij Yahoo, het uitvoeren van de onderneming klein bedrijf productlijn en e-commerce inspanningen.

Hootsuite is in een benijdenswaardige marktpositie met meer dan 10 miljoen gebruikers in meer dan 175 landen, “Duvall zei in een verklaring.” Als sociale netwerken en sociale boodschappen blijven woekeren, bedrijven hebben behoefte aan een centraal systeem om effectief te beheren sociaal.

Gezien de eerder genoemde subsidieronde (bij een geruchten $ 1000000000 waardering), wordt Hootsuite duidelijk op zoek naar het opvoeren van zijn onderzoek en ontwikkeling van nieuwe diensten.

vooral bekend om zijn Twitter beheer en dashboard app is Hootsuite is de focus te verschuiven in de richting van de onderneming, het verwerven van bedrijven zoals Brightkit te helpen uit te breiden in dat gebied.

Het valt nog te bezien of Hootsuite haar portfolio genoeg om te ontsnappen aan de wil van SAP, Oracle en Salesforce NAB zakelijke klanten kunnen differentiëren – die allemaal zijn begonnen met social marketing management software.

Meer

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

HootSuite rolt analytics dashboard uberVU; HootSuite rolt analytics dashboard uberVU; HootSuite krijgt $ 165m in de financiering

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen