HootSuite rolt analytics dashboard uberVU

De sociale media management platform HootSuite heeft uberVU Boards, een sociale data visualisatie tool die gebruikers in staat stelt om inzicht te vergaren door het aggregeren van gegevens punten en pinning instelbare widgets gelanceerd.

HootSuite verworven uberVU in januari, maar nu maakte de sociale data visualisatie tool werken naadloos samen met de media management platform met de lancering van de raden van bestuur.

HootSuite zei een belangrijke onderscheidende factor tussen uberVU Raden en andere vergelijkbare technologie is de mogelijkheid om gebruikers in staat om een ​​metriek een verslag te identificeren, speld het aan een dashboard en het genereren met slechts een klik.

Het bedrijf zei uberVU Boards kan omgaan met dagelijkse taken zoals het beheren van campagnes in de media, in kaart brengen van metrics en conversies om het merk sentiment te meten, en uit te voeren marktonderzoek met side-by-side uitzicht.

Ryan Holmes, CEO van HootSuite, zei in de aankondiging

Sinds de overname van uberVU, hebben we hard gewerkt om hun visie te versnellen om te analytics aan de voorzijde en het centrum van het social business te brengen. Met zijn gebruiksgemak, raden van bestuur stelt iedereen, niet alleen analisten, om snel zakelijke inzichten in analytics vinden door eenvoudig bouwen van pinnable, aangepaste analytics dashboards.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport