Hoteltonight begint internationale expansie start in het Britse

Het vinden van een hotel in Londen kan nu nog gemakkelijker … als je zit te wachten tot de laatste minuut.

Hoteltonight breidt over de vijver, te beginnen in Londen als aangekondigd op LeWeb in de Britse hoofdstad op woensdag.

Als je niet bekend bent met het in San Francisco gevestigde startup, het biedt een mobiele app op welke gebruikers een hotelkamer voor dezelfde avond binnen select grote steden te vinden.

Elke dag ‘s middags lokale tijd, Hoteltonight publiceert drie dezelfde dag hotel deals in elk van zijn bestemmingen, met kortingen tot 70 procent korting. Deals kunnen geboekt worden via de app in minder dan 10 seconden met slechts drie kranen en een uithaal om een ​​boeking te voltooien. De kamers kunnen geboekt worden tot 02:00 lokale tijd.

Tot nu toe, Hoteltonight biedt korting hotel kamer in meer dan een paar dozijn Amerikaanse en Canadese steden van kust tot kust.

Het concept biedt een potentiële win-winsituatie voor zowel Hoteltonight en hun hotel partners. Hotels hebben nu een andere optie voor het lossen van de kamers die waarschijnlijk ongevulde anders zou gaan.

Hoteltonight CEO Sam Shank uiteengezet in een interview vorige week dat zijn bedrijf onderscheidt zich niet alleen omdat er geen directe concurrenten in dit specifieke gebied van de reismarkt, maar ook de startup is gebruik te maken van de mobiele-first, on-demand services aanpak gezien steeds populairder met smartphone en tablet-gebruikers dankzij de wil van Uber en GrubHub.

Niemand doet dit de manier waarop we zijn vanaf de grond opgebouwd voor mobiel “, aldus Shank.

Klantenservice is ook de sleutel tot het succes Hoteltonight’s. Samen met het verstrekken van 24/7 klantenservice via telefoon, e-mail en live chat, Shank zei dat het een “extreme zeldzaamheid” die Hoteltonight zou hebben elk hotel deals in een bepaalde stad op een bepaalde dag.

Natuurlijk zou de beschikbare deals niet binnen het budget van de gemiddelde reiziger – hoewel men zou kunnen stellen dat is wat je krijgt voor het wachten tot de laatste minuut. Niettemin, alle kamers zijn chique, doorgelicht door Hoteltonight, en traditioneel in boutique hotels. Shank merkte op dat het soms beter is om een ​​kamer die $ 400 per nacht op alle kost dan niets laten zien.

En als je nog steeds van plan om volgende maand de Olympische Spelen in Londen bij te wonen en u nog niet geboekt voor een hotelkamer, wie weet – dit kan je enige kans zijn. Londen reizigers kunnen krijgen £ 15 ($ 24) van hun eerste boeking met behulp van de promotiecode UK15. Gebruikers kunnen ook vrienden uitnodigen om te proberen de app en ontvang een ander £ 15 toen die vriend maakt hun eerste boeking.

De Hoteltonight app is gratis en beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch, evenals Android-apparaten.

Screenshots via Hoteltonight

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Om marktaandeel te grijpen, Nuance past mobiele business model, nootmuskaat, een Mint.com voor beleggen, landt $ 5.300.000 in de financiering; ChoicePass overgenomen door Salesforce: Personeel ingehuurd, ter luiken; Enterprise cloud storage startup Box NABS LinkedIn veteraan Facebook verwerft Gezicht. com, versterkt platform, pads leiden

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, Kunstmatige Intelligentie, Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker, veiligheid, Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden; Enterprise Software, Tech krijgt de Brexit blues vertrouwen slides

Google DeepMind AI om artsen te helpen de behandeling van hoofd-halskanker

Sage data-inbreuk kunnen honderden zakelijke klanten beïnvloeden

Tech krijgt de Brexit blues als het vertrouwen slides