HP, Oracle vuur Itanium rechtbank showdown

HP en Oracle zijn duelleren in California Superior Court documenten over de steun van de Itanium en of de enterprise software gigant contractueel verplicht om de processor te ondersteunen.

In juni, HP diende een civiele rechtszaak in het Superior Court of California in Santa Clara te dwingen Oracle naar het Itanium-platform te ondersteunen. In maart, Oracle zei dat het zou stoppen met het ondersteunen van HP Itanium-platform, omdat Intel van plan om het te sluiten op de lange termijn. HP en Intel beide ontkende beweringen van Oracle.

HP voerde aan dat Oracle probeerde Itanium klanten om de hardware te verplaatsen. Oracle zei dat het was gewoon het vertellen van de waarheid over Itanium. Nu is deze stof-up over Itanium – die van invloed kan zijn een schare van zakelijke klanten – is krengen op een 12 augustus case management ontmoeting met Rechter James P. Kleinberg.

Vorige week, Oracle gereageerd oorspronkelijke klacht HP’s over de Itanium-overeenkomst tussen de twee bedrijven. aanvankelijke depot HP’s geredigeerd items als gevolg van een geheimhoudingsovereenkomst in een aparte rechtszaak verrekend met Mark Hurd, de voormalige CEO van HP en Oracle president.

In een depot, Oracle zei dat HP’s rechtszaak “is een misbruik van de gerechtelijke procedure”. Oracle herhaalde dat Itanium geen toekomst heeft en dat zij het “lef om klanten te vertellen van de waarheid ‘. Oracle ging toen verder met te zeggen dat HP’s contract met Oracle voor Itanium komt neer op twee zinnen. Oracle zei

Oracle’s grote rundvlees is dat HP is ontleend aan dat er een contract, maar dan verplaatst naar de klacht af te dichten omdat het citeert de Hurd schikking, die vertrouwelijk is. Oracle voortgezet

Op donderdag, HP gereageerd op het indienen van Oracle.

Nu HP wil de vertrouwelijkheid voor een aantal van de nederzetting te verwijderen, maar niet alle items met betrekking tot de Hurd overeenkomst. Dit fragment uit de klacht wijst op hoe redactie kan een probleem zijn.

(Credit: HP)

Aan de orde is een Itanium ondersteuning deal die echt heeft geen specifieke termijn. HP stelt dat Oracle is gissen over de ondersteuning van Intel en kwetsen klanten. Ondertussen Intel zei dat het ondersteunen van Itanium. Oracle zei HP’s contract is in feite een persbericht.

Oracle gaf een reactie op HP’s indienen. Oracle zei

HP tegengegaan

Op het einde, HP Itanium en Oracle gezamenlijke klanten zijn in het midden van een moeras moeten ze willen software-upgrade.

Via de website van US

? Perth cop benaderd beperkt computer

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ« grote banken

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ«’s grote banken