HP ruimingen contractarbeiders: rapport

Maar liefst 180 HP-werknemers met een contract zou kunnen zijn zonder werk als gevolg van een gebrek aan middelen achter transformationele projecten, volgens een rapport.

De Australische citaten bronnen dat de financiering zeggen is bijna voor $ 1 miljard transformatieprogramma van het bedrijf, waarin verschillende projecten ter bevordering van de groei van het bedrijf verdedigde over de hele wereld gezien.

Als verdere financiering niet werd gevonden in de regio, zou geselecteerde projecten worden stopgezet, aldus het rapport, waarin het einde van de financiering heeft geleid tot het bedrijf de aankondiging van ontslagen deze week.

HP zei dat het zou niet “te leveren commentaar op speculaties of operationele zaken”, noch bevestigt dat werknemers met een contract zou worden geruimd, noch of de projecten zouden worden gesneden.

Het bedrijf zei alleen dat het “onderdeel van de normale bedrijfsvoering te herzien en af ​​te stemmen middelen in overeenstemming met de zakelijke prioriteiten” en wees naar een van de grote projecten die begon als onderdeel van de transformatie project – de massale datacenter werd uitgevoerd gebouw op Eastern Creek – zeggen dat de bouw eindigde vorig jaar en het bedrijf bewoog op de migratie van systemen en testen.

Tom Iannotti, senior vice president van HP’s en general manager van de enterprise services, kondigde het programma halverwege 2010. Hij zei dat naar aanleiding van de EDS-integratie, werd het bedrijf op zoek naar zijn infrastructuur te stroomlijnen en consolideren van datacenters, management platforms, netwerken en applicaties om het mogelijk te maken om het bedrijf op te schalen. De hoop was om op te slaan US $ 1 miljard per jaar.

Hoewel het project vergde een $ 1 miljard injectie en het bedrijf zei dat het zou 9.000 banen te schrappen, is daarmee gericht op het besparen US $ 1 miljard per jaar. Het bedrijf zei niet op het moment hoeveel Australische banen die gepaard.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen