HP stapt PC support wereldwijd

Hewlett-Packard op woensdag uitgerold wat zij noemt HP Priority Services, een poging om de PC support te stroomlijnen wereldwijd voor bedrijven met een minimum van 250 systemen te ondersteunen.

Priority Services zal beschikbaar zijn in meer dan 60 landen met directe toegang tot ondersteuning van agenten. De suite bevat ondersteuning en toegang tot de helpdesk en het beheer van een onderneming ‘installed base’ van HP-systemen.

HP Priority Services, met een dekking voor zowel een jaar of drie jaar, omvat persoonlijke systemen, zoals desktops, notebooks, werkstations en point-of-sale-systemen onder garantie of met een verlengde contract.

Een van de belangrijkste items

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons

Priority Access ondersteunt 60 landen en 15 talen,. Prioriteit met telefoon ondersteuning;. Monitoring van hulp tickets en dashboards om de voortgang te volgen;. Priority management toegewezen rekening agenten in aanvulling op wat prioritaire toegang biedt en biedt een toegewijde support manager op basis van regio .; de twee support packages kunnen worden gebundeld.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons