HP streeft naar een groter stuk van cloud transformatie pie

HP op maandag uitgerold een reeks van diensten en systemen ontwikkeld die gericht zijn op bedrijven op zoek naar datacenters vernieuwen voor cloud computing.

De inspanning benadrukt hoe groot enterprise technologie-leveranciers praten cloud. Veel van deze leveranciers echter duwen de hardware of de wapenhandelaar deel van de vergelijking. IBM vorige week lanceerde zijn platform-as-a-service model. Andere cloud inspanningen tot nu toe draaien rond de verkoop van hardware.

Ian Jagger, wereldwijd actief in IT consulting manager voor HP Technology Services, zei dat “alle wolken wonen ergens in het datacenter.” Jagger verwees ook naar het datacenter als de “wolk in de grond.

Oracle heeft vergelijkbare argumenten als het probeert om meer Exadata geïntegreerde machines te verkopen.

hoofdveld van HP is dat de bundels datacenters kunnen vernieuwen met kortere planning en uitvoering periodes. HP neemt ook haar best practices doordat planning, ontwerp en processen om te draaien op hetzelfde moment op te bouwen.

Frances Guida, manager van HP’s cloud-oplossingen en infrastructuur eenheid, zei dat de klanten steeds meer zal het ontwerp van hun datacenters om cloud computing intern of extern te leveren als een service.

HP executives zei dat de laatste bundel van CloudSystem onderdelen zijn gescheiden van cloud-diensten van het bedrijf momenteel in private beta. Het is onduidelijk of deze punten worden verbonden.

Onder componenten

Recente wolk beweegt onder de tech-giganten

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Consulting services voor data center strategie, bedrijfsvoering en continuity planning;. Een grotere HP CloudSystem — geïntegreerde datacenter bouwstenen — portfolio en cloud onderzoekscentra;. Financieringspakketten waar HP maximaal lenen naar $ 2 miljard voor de cloud-projecten. Het doel is om vooraf de kosten te verlagen en hebben klanten afbetalen van de leningen als de datacenters opvoeren;. HP VirtualSystem voor Microsoft en één voor Superdome 2 en HP-UX. Deze systemen zijn ontworpen turnkey zijn. De Microsoft-systemen zijn geïntegreerd en geconfigureerd voor SharePoint, Exchange en SQL Server. De Superdome / HP-UX-systemen zijn ontworpen om CRM, ERP en financiële systemen draaien op HP’s Integrity server lijn.

IBM lanceert platform-as-a-service inspanning, beefs up cloud aandacht; HP lanceert cloud services private beta; Oracle Public Cloud kan worden uitgebreid, maar het is saai

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip