HP voegt $ 299 draaitafel scanner om blended reality PC Sprout

Hewlett-Packard op donderdag uitgerold wat een belangrijke accessoire en toepassing zijn Sprout PC, die is ontworpen voor aansluiting met 3D virtuele werelden gedrukt zijn.

Het bedrijf lanceerde Sprout eind vorig jaar met als doel het maken van 3D-printen eenvoudiger. In een notendop, Sprout is een alles-in-one pc met een digitale projector op de bovenkant van de monitor die naar beneden projecteert op een mat. Deze mat dient als een touch-enabled tweede scherm met een digitale pen.

Voor ontwerpers en ingenieurs, kan Sprout een 2D-afbeelding te nemen en zet hem in een echte wereld object. HP’s software — nagesynchroniseerde Workspace — heeft hulpmiddelen om te dienen als een digitale camera.

De vangst is dat het scanproces was te handleiding. Nu HP is het toevoegen van een draaitafel dat het een 3D Capture Stage noemt, hardware die het scanproces automatiseert, snijdt stappen en kantelt de scankwaliteit te maximaliseren. De Capture Stage zal lopen $ 299 en is optioneel. Sprout geldt voor $ 1.899.

Met Sprout, HP weddenschappen op herbouwen van de PC als een 3D-maker hulpmiddel | HP 3D printing markt te betreden in 2016: Zal ​​klanten wachten? | Speciaal verslag: 3D Printing: Bouwen aan de toekomst | elaptopcomputer.com: Van voedselafval tot koolstofvezel, de wijde wereld van 3D-printer filament | Deze website herziening van Sprout

Bovendien, HP is het vrijgeven van een nieuwe 3D Capture app die diepte en kleur nodig is om het gemakkelijker maken om te delen en af ​​te drukken.

De app, een gratis software-update, en de draaitafel zal beschikbaar zijn in juli. Leg Stage is aangesloten via USB 3.0.

Eric Monsef, vice-president van meeslepende groep systemen van HP, dat is een verzameling van technologieën en technologie uit verschillende delen van het bedrijf, zei dat de toevoegingen zijn een combinatie van Intel’s RealSense en HP gereedschappen.

Met de verhuizing HP hoopt een accessoire dat het makkelijker voor iedereen om een ​​maker te worden en gebruik maken van het ontwerp bibliotheken, engineering prototypes en eenvoudige objecten om producten te maken zal creëren.

Het is onduidelijk hoeveel eenheden van Sprout HP heeft verkocht. Het bedrijf geeft geen informatie over individuele verkoop van producten, maar het grote plaatje is vrij duidelijk. In 2016 zal HP de commerciële 3D-printing markt te betreden. En wees gerust, zal HP krijgen in de 3D consument grafische markt op een bepaald punt. Sprout zal samenwerken met andere 3D-printers, maar wat HP is echt hopen voor is om een ​​stapel net zoals hij doet voor inkjetprinters en de pc’s van vandaag te creëren.

HP zei dat het werken met Dremel een scan om ervaring met de Dremel 3D Idea Builder printer te creëren. HP zei ook dat het zal gebruiken print service providers om een ​​manier om 3D-prints bestellen via e-mail te verstrekken.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s