HP: wie Android sloop op onze TouchPad?

Hoewel Hewlett-Packard gaf op zijn TouchPad afgelopen augustus na slechts los te laten in het begin juli, is HP nog niet klaar met deze tablet.

We hebben al gezien dat de TouchPad uitgegroeid tot een groot succes – alleen wanneer het gedaald tot $ 99, waardoor een onverwachte kopen razernij.

Echter, een onverwachte verrassing (positief of negatief, afhankelijk van wie je praten) verscheen op verschillende TouchPads toen ontdekt werd dat ze het runnen van een Android 2.2 kernel. Heel vreemd voor een apparaat dat alleen wordt verondersteld om webOS 3.0 draaien – althans officieel uit de doos.

Phil Robb, directeur van HP’s open-source programma kantoor, heeft een officiële verklaring afgegeven over waar HP naast deze zal gaan. In principe gaat het in de prive-detective mode

Als voor de TouchPad-eenheden die naar verluidt hebben gekocht met een versie van Android op hen, hebben we een intern onderzoek over dit binnen HP begonnen. We hebben bevestigd dat HP nooit de verdeling van elke versie van Android op de HP TouchPad toegestaan. Daarnaast is uit een overzicht van ons productieproces, we geloven dat alle TouchPad eenheden van de productie met slechts het webOS besturingssysteem verscheept, en dat er geen TouchPad-eenheden werden geleverd met Android, zelfs per ongeluk. Vandaar dat we op dit moment van mening dat een persoon of personen onbekend de levering van deze Android-gebaseerde units strikt tegen het beleid en de toelating van HP kan hebben vergemakkelijkt.

In het geval dat je wanhopig op zoek naar een voorproefje van Froyo op de HP TouchPad hebt bent, zijn er vele artikelen in detail beschrijven hoe de haven geweest. Natuurlijk doe je dat op eigen risico, hoewel HP lijkt niet erg dat als het eenmaal bij u thuis.

Robb toegevoegd

Voor degenen onder u in de ontwikkeling van de gemeenschap actief bezig om de haven Android op de touchpad, juichen wij uw inspanningen. HP heeft een sterke betrokkenheid bij uw vrijheden als ontwikkelaar en technologie liefhebber. Het is uw apparaat en je kunt doen wat je wilt.

Via de website van US

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7