HP winst: winst stijgen, maar vooruitzichten mist

Hewlett Packard, een bedrijf afgeleid en getekend door de uitvoerende onrust van de afgelopen maanden, over het eerste kwartaal en de vooruitzichten voor het tweede kwartaal, dat leek niet goed te regelen met de Wall Street in after-hours trading.

In een verklaring, CEO Leo Apotheker zei

In de toekomst hebben we de kans om verder te kapitaliseren op de vraag van onze klanten naar een hogere oplossingen met toegevoegde waarde. HP heeft een krachtige portfolio, waaronder spannende, heeft onlangs aangekondigd cloud en connectiviteit aanbod. Wij zijn gericht op gebruik te maken van deze sterke punten om ons leiderschap uit te breiden en de groei te versnellen.

Maar vooruit kijken, Wall Street hoopte op meer.

Voor het tweede kwartaal, het bedrijf zei dat het verwacht dat de omzet op tussen de $ 31400000000 en 31600000000 $. GAAP verwaterde winst per aandeel zal liggen tussen 99 cent en $ 1,01, terwijl non-GAAP verwaterde winst per aandeel zal worden in de range van $ 1,19 tot $ 1,21. Wall Street had verwacht winst van $ 1,25 op een omzet van $ 32600000000.

Voor het volledige jaar, het bedrijf zei dat het verwacht non-GAAP EPS tussen de $ 5,20 en $ 5,28 op een bereik van de inkomsten tussen de $ 130.000.000.000 tot $ 131.500.000.000.

Het bedrijf is afgeleid door executive onrust, waaronder shakeups rond de CEO en de leden van de raad van bestuur. Maar, het meest recent, scoorde een aantal sterke beoordelingen voor de TouchPad, een tablet-apparaat dat enkele belofte niet alleen voor HP, maar ook het WebOS mobiele besturingssysteem is geërfd als het Palm overgenomen toont.

Hoewel HP een lanceerdatum voor het touchpad niet heeft aangekondigd, sommige blog buzz hints dat het apparaat – beschouwd als een andere deelnemer tegen Apple’s iPad zijn – beschikbaar zal zijn in april.

Op een call met analisten vandaag, Apotheker zei dat HP is “goed gepositioneerd om de IT-industrie te leiden,” merkt op dat HP doet veel dingen goed. Hij zei dat hij van plan om zijn strategie voor de toekomst van het bedrijf te benadrukken – geen financiële vooruitzichten, maar een blik op wat het bedrijf ziet in de komende kwartalen – tijdens een evenement in een paar weken in San Francisco.

In het bijzonder, het bedrijf – die suggereerde dat de commerciële pc-business was nog Strong werd gevraagd over zijn strategie is de commerciële markt dips de wijze waarop de consument pc-markt deden. CFO Cathie Lesjack zei dat de vooruitzichten voor het lopende kwartaal weerspiegelt een voorzichtige vooruitzichten voor de consument kant, maar Apotheker stemde in om te zeggen dat de commerciële vraag PC sterk in alle regio’s blijft.

Aandelen van HP daalden lichtjes in de reguliere handel, sloot op $ 48,23. Aandelen gleed meer dan vijf procent in de after-hours trading.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld