HPE sjacheraars biz analytics opleving in APAC met machine learning

Machine learning heeft geleid tot hernieuwde innovatie op het gebied van data-analyse, het aanpakken van hiaten in verband met eerdere instrumenten en de versterking van het vertrouwen van de Asia-Pacific bedrijven in big data technologieën.

Organisaties in de hele regio steeds draaiden om big data analytics voor diepere inzichten en om nieuwe zakelijke kansen te identificeren, zei Darren Ong, HPE’s Asia-Pacific en Japan vice-president van big data platform. In Australië, bijvoorbeeld, bedrijven in heel belangrijke verticale markten zoals financiën, overheid en veiligheid, begonnen om meer te brengen in deze ruimte om nieuwe inkomstenstromen te genereren of zoeken antwoorden op vragen die ze nog niet in staat waren om te antwoorden, zei Ong.

Hij voegde toe dat de markt steeds meer vertrouwen in big data technologieën, met inkomstenstromen duidelijk omschreven en business cases vastgesteld.

Japan marketing industrie was ook het beoordelen van big data, met de online en telecomsector tonen sterke interesse in analytics voor semi-gestructureerde data, zoals toegang tot logs, zei hij, wijzend naar een sterke interesse in big data analytics ook een van India’s telco en e-commerce-industrie .

In Singapore, merkte hij interesse in HPE’s data analytics aanbod Vertica en Idool van organisaties in de transport, overheid, telecom, en de detailhandel, die graag data tik van points-of-sale tot betere inzichten van hun klanten te winnen waren.

Over de hele linie, zijn bedrijven op zoek naar analytics prestaties en de bijbehorende kosten efficiency te rijden, met de bedoeling om meer gegevens over hun hele organisaties te analyseren met meer nauwkeurigheid en diepte, “legde Ong.” E-commerce bedrijven, bijvoorbeeld, zijn te tikken big data analytics om beter te kunnen bedienen van hun klanten, waaronder analytics in gebieden zoals click stream analyse en interactie van de consument met online points-of-verkoop aan de algehele klantervaring te verbeteren.

“De software-industrie is aan de vooravond van een nieuw tijdperk van doorbraken, gedreven door machine learning, dat data-driven applicaties in alle facetten van het leven wilskracht,” zei hij.

De HPE executive sprak woensdag op de leverancier van geavanceerde Analytics World Tour in Singapore, die ook markeerde het Asia-Pacific lancering van de cloud-gebaseerde machine learning service, HPE Haven OnDemand.

Geleverd via Microsoft’s Azure-platform, is Haven OnDemand aangeprezen om geavanceerde machine learning API’s en diensten waarmee ontwikkelaars en bedrijven om data-driven mobiele en enterprise applicaties te bouwen bieden. Het biedt momenteel meer dan 60 API’s en diensten, met inbegrip van audio-video analytics en ongestructureerde tekst indexeren, en heeft meer dan 12.700 geregistreerde ontwikkelaars genereren miljoenen API calls per week, zei HPE.

Machine learning is het veranderen van het spel, waardoor de evolutie van de markt – een keer gericht op data mining, business intelligence, en offline analytics – om real-time leren in elke app en service, zei Jeff Veis, HPE’s vice-president van marketing voor big data platform.

Een steeds data-driven omgeving had een aantal belangrijke uitdagingen voor bedrijven, die had te maken met de toenemende snelheid en omvang van de gegevens die vaak werd verzuilde gemaakt, Veis uitgelegd. Bovendien was het vaak moeilijk voor managers harnas gegevens of op een manier die hun rol relevant was.

Analytics werd ook algemeen gezien als passieve rapportage die te complex en traag om echt inzicht te bieden was, zei hij, eraan toevoegend dat karnen maandelijkse gegevens rapporten voldoende is om gelijke tred te houden met de veranderingen in de markt was niet meer.

Door het aanbieden van haar diensten op de wolk, Ong zei HPE hoopte machine learning mogelijkheden te brengen – die traditioneel gereserveerd voor getrainde data wetenschappers en high-end implementaties – naar de mainstream gemeenschap van ontwikkelaars.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen