HP’s cloud via LinkedIn-profiel in beeld komt?

Een paar details zijn opgedoken over Hewlett-Packard’s cloud plannen met dank aan een LinkedIn-update.

The Register verstrikt een screenshot van het LinkedIn profiel van Scott McClellan, de Chief Technologist bij HP.

In een notendop, McClellan, die de inhoud heeft verwijderd, zei

Voor de goede orde, het Register gooide in dat HP zal detail meer over haar cloud-strategie op VMworld-conferentie van VMware. Dat weetje is van een anonieme bron, maar de zomer timing kan wel kloppen.

Natuurlijk, niemand is te praten, maar de extra kleur over HP’s cloud lijkt te kloppen. Bij HP’s recente analist powwow, CEO Leo Apotheker schetste cloud plannen van het bedrijf in grote lijnen. McClellan lijkt een beetje vlees te hebben toegevoegd aan die schets.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

HP heeft een opslagobject dienst vanuit het niets opgebouwd;. Een computer-, netwerk- en block storage service waarbij gebruikers een spec en het systeem implementeert en beheert automatisch;. Gemeenschappelijk shared services voor de federatie, identity management, auditing, analyses en andere goodies .; Een toekomst HP wolk die API’s voor Java, Ruby en andere open source talen heeft.

HP’s strategie: Een geloofwaardigheid controle; nieuwe strategie van HP’s: Public cloud, analytics, big data apparaten

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip