HP’s IT performance Suite stelt IT-managers met een uniforme weergave in totale bedrijfsactiviteiten, kosten

T hij het kind schoenmaker eindelijk hebben hun eigen schoenen.

Zo’n 20 jaar in enterprise resource planning (ERP), waarbij IT heeft de business performance metrics en business intelligence (BI) een wetenschap voor het aandrijven van de moderne corporatie, ERP en BI voor IT is eindelijk bij de hand.

HP onthulde vandaag een nieuwe suite van software ontworpen voor het meten en verbeteren van IT-prestaties op een uitgebreid niveau via een IT-systeem van het record aanpak. De HP IT performance Suite geeft CIO’s de mogelijkheid om applicatie-ontwikkeling, infrastructuur en operations management, beveiliging, informatie management, financiële planning, en de algehele IT-beheer te optimaliseren.

De suite en zijn standpunten werkzaamheden verrichten via accurate statistieken, in plaats van een wirwar van spreadsheets, zet ook het tijdperk van het grijpen echte IT-kosten bij het bedrijfsproces niveau, en daarom begint empirische kosten-batenanalyse om hybride computing-modellen goed te kunnen beoordelen. Weten uw huidige kosten – in totaal en via discrete domeinen – laat leidinggevenden om de mate kiezen om die SaaS, cloud en outsourcing vormen de beste inzet voor hun bedrijf.

Inbegrepen bij de suite is een IT Executive Scorecard dat de zichtbaarheid biedt in kritieke prestatie-indicatoren op cascading niveaus van IT-leiderschap. Het is gebaseerd op de open IT-data model met ingebouwde mogelijkheden om gegevens uit meerdere bronnen, met inbegrip van derden aan een enkele holistische visie van de lopende IT metrics te leveren integreren. [Disclosure: HP is een sponsor van BriefingsDirect podcasts.]

HP heeft geïdentificeerd 150 standaard, best-in-class key performance indicators (KPI’s), waarvan 50 in de Executive Scorecard worden opgenomen als een beginnend dashboard. KPI’s zijn verdeeld in aanpasbare dashboards die real-time, rolgebaseerde prestaties inzicht te verstrekken aan technologisch leiderschap, zodat afstemming over gemeenschappelijke doelstellingen voor een hele IT-organisatie.

Hiermee kunnen we ons menselijk kapitaal beter te benutten “, aldus Alexander Pasik, PhD, CIO bij de IEEE, gevestigd in Piscataway, NJ.” Hoe beter de automatisering u kunt toepassen op IT-activiteiten, hoe beter. Het bevrijdt ons te focussen op de business drivers.

Lifecycle aanpak

T hij Prestatie Suite maakt gebruik van HP’s lifecycle benadering van software ontwikkeling en het beheer en integreert industriestandaarden zoals ITIL.

De eerste oplossing aan te bieden in de suite is de CIO Standard Edition, die de Executive Scorecard omvat, samen met financiële planning en analyse, project portfolio management (PPM) en vermogensbeheerder modules. Deze editie integreert automatisch de gegevens van de modules om meer dan 20 best-practice KPI’s met betrekking tot de financiële en project de gezondheid te bieden, waardoor de optimalisatie van IT-prestaties van een bedrijf investering oogpunt.

Ons gebruik van IT gaat over het besturen van de eigenlijke business “, aldus Pasik, die de goedkeuring van onderdelen van de suite en kijkt uit naar de invoering van de scorecard te snel te gebruiken.” We moeten over het algemeen te meten. We zullen legitieme metrieken op de interne bedrijfsvoering te hebben.

De scorecard kan heel krachtig zijn op dit moment in de informatica, zei Piet Loubser, HP senior director van product marketing, omdat de ware hoofdstad kosten versus operaties kosten voor IT-nauwkeurig kan worden geïdentificeerd. Dit, op zijn beurt, zorgt voor een betere planning, budgettering en de overgang naar IT shared services en cloud-modellen. Een dergelijk inzicht maakt het ook mogelijk het aan de grotere organisatie te melden met gezag over de kosten en waarde.

Met behulp van de scorecard, zei Loubser, IT-managers kunnen snel beantwoorden met gezag twee tot nu toe vooronder kwellende vragen: Is het op de begroting, en is dat op tijd?

Wat is vooral intrigerend is voor mij de komst van diepere BI voor IT, waarbij data warehouses van het enorme boetiek van IT-gegevens kunnen worden verzameld en geanalyseerd. Er is een schat aan gegevens en inzichten in hoe de zaken werken binnenkant van de IT-complex.

Het toepassen van BI best practices, met behulp van pre-built data modellen, en de ontwikkeling van de lopende verwijzing metrieken op bedrijfsprocessen om de IT-systemen die in toenemende mate overeen met de bedrijfsvoering zelf voorspelt grote productiviteit en flexibiliteit voordelen. Bovendien krijgen geldige analyse van IT-activiteiten zorgt voor een veel betere planning van de toekomstige datacenter nodig heeft, modernisering inspanningen, management applicaties lifecycle en vergelijken en contrasteren voor hybride modellen adoptie … of niet.

HP levert NMC 9.1 als nieuwe eisen aan netwerkbeheer vereisen veilige, geïntegreerde en geautomatiseerde response, HP Premier Services sluit Gap Tussen één aanspreekpunt en software Sprawl; Master IT support providers Take Chris en Greg Tinker’s over hoe geïntegreerde IT Technical Support is de toekomst; HP’s Bill Veghte op Managing Complexiteit Amid convergerende IT ‘buigpunten; Verhaasten Trends Rond Cloud, Mobile Push Application Transformation als prioriteit, zegt Research

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Voor meer informatie, bezoek de suite website van HP, www.hp.com/go/itperform.

De aankondiging van de HP IT performance Suite komt minder dan een week voor massale Ontdek conferentie HP’s in Las Vegas, waar de extra grote nieuws wordt verwacht. Ik zal het doen van een reeks van on-site podcasts van de conferentie over HP gebruiker case studies en over de gevolgen en de analyse van het nieuws en trends. Kijk voor hen op deze blog of BriefingsDirect partnersite.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek