HTC binnenkort te degradeerde uit TWSE Taiwan 50 Index omlaag naar Mid-Cap 100 Index

HTC was ooit een lieveling van de smartphone ruimte en nog steeds zorgt voor een telefoon met een uitstekende design elementen. Echter, zoals duidelijk te zien in de afgelopen de website artikelen hier en hier blijft het bedrijf financieel te worstelen. Dus het is niet verrassend om te horen dat HTC is van de Taiwanese Stock Exchange Taiwan 50 Index op 21 september wordt verwijderd.

De Taiwan 50 Index bevat de top 50 large cap aandelen in Taiwan en als gevolg van de aanhoudende financiële worstelingen HTC’s zal laten vallen in een niveau om de Taiwan Mid-Cap 100 Index plaats. De Taiwan 50 Index vertegenwoordigt bijna 70 procent van de Taiwanese markt met de Mid-Cap 100 staat slechts 20 procent.

HTC zal worden vervangen door Eclat Textile, die heeft gezien aandeel sprong 55 procent dit jaar. Eclat Textiel is een elastisch functioneel materiaal product provider.

HTC probeert te stroomlijnen en zich te concentreren, maar we hebben dat eerder gehoord, zonder enige significante verandering in de strategie. Ik heb onlangs een half uur met de nieuwe HTC Vive VR headset en ik persoonlijk denk dat virtual reality kan binnenkort de focus van HTC zijn, terwijl zij de smartphone markt overlaat aan Apple, Samsung, LG, en andere Chinese fabrikanten.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Galaxy S6, S6 Edge: Het draait allemaal om de basis; Galaxy S6 vs iPhone 6: Wat betekenen de specs ons vertellen, Het merendeel van de bloatware kan worden verwijderd; Hoe melkweg S6 Edge scherm te configureren; HTC One M9:? Iconic metal dual tone ontwerp met de nadruk op personalisatie; HTC One M9: De evolutie van een vlaggenschip smartphone; 10 beste smartphones voor de aftrap 2015

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7