Huawei is van plan om de wereldwijde smartphone-leider te zijn in vijf jaar. klinkt redelijk

Gisteren heeft de Wall Street Journal geplaatst fragmenten uit een interview met Richard Yu, CEO van Huawei Consumer Business Group, waar de heer Yu gezegd dat Huawei is van plan om de nummer een smart-apparaat leverancier in de wereld te worden binnen vier of vijf jaar.

Na een verblijf van een paar weken met zowel de Huawei Mate 8 en Huawei P9, in aanvulling op een aantal maanden met de Huawei-en-klare Google Nexus 6P, ik zou niet verbaasd zijn als Huawei is in staat om dat doel in dat tijdsbestek te realiseren. Huawei is op dit moment op de derde plaats, achter Samsung en Apple. Eerste kwartaal 2016 resultaten tonen Samsung had 81.900.000 eenheden verscheept, Apple had 51,2 miljoen, en Huawei had 27,5 miljoen. Terwijl zowel Samsung en Apple zag lagere zending volumes ten opzichte van 2015, Huawei zag een stijging van 10 miljoen stuks.

Voor degenen onder u die misschien nog niet vertrouwd zijn met Huawei zijn, uitgesproken als “wah-way”, het is een naam moet je vertrouwd te raken met en uit te kijken naar bij de aankoop van uw volgende smartphone. Huawei is zeer succesvol geweest in China en in Europa met een beperkte omzet in de VS, in de eerste plaats via Amazon en importeurs. De Google Nexus 6P geholpen blijkt de Amerikaanse consumenten dat Huawei menens is met de high-end smartphone markt. In zijn interview, was het duidelijk dat de heer Yu Huawei en begrijpen van de carrier-gedomineerde Amerikaanse markt en de problemen met het krijgen van naamsbekendheid in de Verenigde Staten.

De Google Nexus 6P, zie mijn volledige review, is de beste Nexus-apparaat ooit uitgebracht. Huawei maakte de Nexus 6P en is trots op haar high-end specificaties, elegant design, prestaties van de camera, en een redelijke prijs.

Terwijl de meeste Huawei apparaten draaien de EMUI, Emotion UI, de Google Nexus 6P is een pure Google-apparaat dat zelfs nu de preview-versie van Android N. ik de Nexus 6P gebruiken als mijn Project Fi testapparaat en ben erg blij met zijn ontwerp kan draaien en prestaties.

de website Jason Perlow net gepost een artikel over zijn ervaringen met de Huawei P9 en schreef dat het biedt een glimp van de toekomst. Terwijl de P9 niet de absolute hoogste specificaties hebben, biedt het een unieke camera ervaring in een zeer comfortabele vorm factor voor een redelijke prijs, ongeveer $ 560 bij Amazon. Het wordt aangedreven door een Hisilicon Kirin 955, Huawei’s SoC.

Ik gebruik een mysticus zilveren Huawei P9 en liever vast te houden over de HTC 10, voornamelijk als gevolg van zijn slanke dikte van 6,95 mm, afgeronde hoeken, 2.5D gebogen glas, en flush dubbele achterwielen camera’s. Het is licht op 144 gram en past recht in mijn voorvak met gemak.

Hoewel ik persoonlijk graag de Emotion UI, het lijkt veel op wat je kunt vinden op een iPhone, kunt u eenvoudig installeren van een geprefereerde derde launcher als u wenst. De Huawei P9 is snel, maakt uitstekende foto’s, en heeft een fatsoenlijke levensduur van de batterij.

Met een 5,2 inch scherm met 1080p, het nog steeds ziet er fantastisch uit, kunt u zien waar Huawei zal blijven verbeteren als het werkt om ons te ontmoeten draadloze behoeften carrier. De Huawei P9 is een van de beste telefoons die ik heb gebruikt in de zoveel tijd en krijgt me opgewonden om te zien wat Huawei in de toekomst naar de VS zal brengen.

Binnen in de Huawei P9 is een blik in de toekomst van de smartphone-industrie.

Een paar jaar geleden verkocht Huawei de Ascend Mate2 rechtstreeks van de Amerikaanse online winkel om Amerikaanse klanten. Het werd geprijsd tegen een zeer lage $ 299,99 en had een 3900 mAh batterij powereing een zes inch display. Je zou kunnen gaan voor de dagen met de Ascend Mate2 en ik wist dat veel mensen die gekocht en waren erg blij met de telefoon.

Huawei onlangs de Huawei Mate 8 dat de Mate2 erfgoed blijft met een enorme 4000 mAh batterij die je weer kan duren voor dagen. Het heeft ook een scherm met 1080p, zes inch groot, en wordt aangedreven door een Kirin 950 processor en 3GB RAM-geheugen.

De Huawei Mate 8 heeft een soortgelijk ontwerp taal om de P9 met 2.5D glas, geheel uit aluminium vervaardigde, achter vingerafdrukscanner, dezelfde knop en SIM-kaart plaatsen, en nog veel meer.

Helaas, de Mate 8 is nog niet verkocht op de Huawei Amerikaanse site, zoals de Ascend Mate2, maar u kunt een pick-up online van plaatsen als Amazon voor ongeveer $ 500. Dit is duur, maar als je je realiseert dat de Apple iPhone 6s Plus begint bij $ 749 (dat is alleen voor de onaanvaardbare 16 GB opslagruimte model), dan kunt u begrijpen dat dit een redelijke prijs voor een high-end Android-smartphone.

Huawei heeft zijn werk aan de winkel om zijn naam bekend bij de Amerikaanse consument en de grootste hindernis zal zijn om de grote Amerikaanse draadloze carriers voldoen krijgen. De heer Yu lijkt om dit te begrijpen, dus het zal geweldig zijn om mensen praten over andere telefoons dan een iPhone of een Galaxy telefoon in de komende paar jaar.

Nexus 6P beoordeling

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Google Nexus 6P

Huawei P9

Huawei Mate 8