Huawei verkoop ingesteld op 15 procent stijgen in de wolken, slimme apparaten te duwen

Huawei’s vlaggenschip Ascend Mate 7 smartphone; Huawei verwacht dat de vraag in de cloud computing, big data en slimme apparaten gebieden om de verkoop te duwen een stijging van 15 procent naar $ 46000000000 in 2014.

Het bedrijf heeft chief executive Ken Hu zei in een bericht op de website van de technologie reus die het bedrijf had “in beslag genomen deze kansen, blijven richten op onze pipe strategie, gestroomlijnd beheer en onderhouden effectieve groei.”

Hu voegde eraan toe dat het bedrijf interne besparingen door meer efficiƫntie, met inbegrip van de herstructurering van drie business units had ondergaan.

De Shenzen, China gevestigde bedrijf chief executive, die de positie met twee andere senior stafmedewerkers op een roterende basis deelt, zei zijn cloud-strategie blijft het goed doen dankzij partnerships met SAP en Accenture.

Als gevolg hiervan, Huawei heeft nu meer dan 480 datacenters over de hele wereld, waaronder 160 cloud datacenters.

Het nieuws komt slechts enkele dagen nadat Reuters en The Wall Street Journal beide gemeld, daarbij verwijzend naar een uitgelekt document bedrijf, dat Huawei smartphone omzet steeg met bijna een derde tot $ 11,8 miljard – of 75 miljoen apparaten.

Huawei had, echter, is gericht op 80 miljoen eenheden te verkopen gedurende het jaar.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie