Huawei ziet enorme groei handset buiten China

Chinese telecommunicatie leverancier Huawei heeft vandaag haar groei in de smartphone zendingen voor de eerste helft van 2014 is met 62 procent gestegen wanneer comparted tot dezelfde periode vorig jaar.

Het bedrijf zei dat de consumenten business group gemaakt 34.270.000 smartphone zendingen voor 1H 2014, van in totaal 64.210.000 consumenten apparaten verscheept.

Huawei speldde de verhoging van de lancering van de Ascend P7 en Mate 2 4G handsets die tijdens de helft, aanspraak maken op de P7 naderde 2 miljoen eenheden verplaatst.

Voor het tweede kwartaal van het jaar, Huawei zei dat het 550 procent groei in het Midden-Oosten en Afrika, 275 procent in Latijns-Amerika, 180 procent in Azië-Pacific, en 120 procent in Europa gezien.

Huawei verzonden een totaal van 20.560.000 smartphones naar markten in Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, een stijging van 85% ten opzichte van vorig jaar “, aldus het bedrijf.” Huawei ook gehouden aandeel meeste smartphone-markt in geselecteerde markten in Azië en Latijns-Amerika.

Terwijl de Chinese reus groei, in vergelijking heeft gezien, Apple verscheept, bijna 95 miljoen iPhones, tijdens de eerste helft van het jaar, en analisten suggereren Samsung verhuisde 89 miljoen smartphones in het eerste kwartaal van 2014 alleen.

Huawei netwerkapparatuur bedrijf is op dit moment, het lijden van een verbod op de apparatuur, door de Verenigde Staten, Australië, en de Britse regering, die de vrees van de telecommunicatie te tikken apparaten citeren in apparatuur Huawei’s wordt geïnstalleerd. Het bedrijf heeft eerder opgeroepen zijn critici; “put up of shut up”.

We zijn het eens cyberveiligheid en de bescherming van netwerken zijn belangrijk, maar niet de toepassing van verschillende normen en regels om een ​​leverancier op basis van waar het hoofdkantoor is gevestigd, “Huawei vice-president van de internationale media zaken, Scott Sykes, vertelde de website van vorig jaar.

Alle leveranciers moeten worden gehouden volgens dezelfde normen en regels, anders is het gewoon protectionisme en discriminatie. Het doet niets om de veiligheid te verbeteren.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7