IBM, BI Walden team tot M’sia software e-biz stimuleren

De computer reus chief executive officer Voon Seng Chuan zei dat dit tie-up maakte deel uit van het grotere doel om de inheemse e-bedrijven te laten groeien.

Deze ondertekening is in lijn met de aankondiging van het werken met meer durfkapitalisten aan de lokale software-ontwikkelaars te helpen tijdens de lancering van haar e-incubator programma afgelopen maart van IBM.

IBM had ook gestart met de e-ISV voor Linux-programma, als een verlengstuk van het e-incubator programma vorige maand Maleisische e-business initiatieven met een specifieke focus op de open source Linux-besturingssysteem uit te breiden.

Met deze tie-up, in aanmerking komende lokale e-bedrijven in IBM’s e-ISV voor Linux programma hebben nu de mogelijkheid om de bron voor financiering via BI Walden terwijl de hefboomwerking op IBM’s software en hardware technologie “, aldus Voon.

Venture capital BI Walden executive director Chok Kwee Bee, ondertussen, zei dat het bedrijf meestal investeren in start-ups en biedt hen een breed scala van industriële expertise en advies.

Dit partnerschap zal niet alleen profiteren van zowel IBM en BI Walden maar zal value proposition brengen naar de e-business initiatieven in Maleisië als geheel “, voegde ze eraan toe.

BI Walden werd opgericht in Maleisië in 1990 als een joint venture tussen de Bank Industri & Teknologi Malaysia Berhad en Walden International. Walden International is een toonaangevende wereldwijde venture capital firma.

De firma’s internationale durfkapitaalfondsen omvat meer dan $ 2 miljard aan toegezegde kapitaal.

Tech industrie; Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers, veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tikken; Start-Ups; Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië, Cloud, APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud

Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië

APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud