IBM kiest China voor de eerste intelligente energie en nutsbedrijven tech lab

IBM heeft aangeboord China voor de eerste Energy and Utilities Solutions Lab, die in wezen vitrines technologieën die kunnen helpen bij de ontwikkeling van smart grid-oplossingen en andere intelligente energie toepassingen.

Voor perspectief, ZPryme Research & Consulting haringen het verwachte bedrag van de investering door de Chinese regering in de smart grid en aanverwante technologieën op $ 7300000000 dit jaar. De vraag naar energie groeit met ongeveer 5,5 procent per jaar tot en met 2010. Wereldwijd, wordt de investering in de informatietechnologie door nutsbedrijven naar verwachting een samengestelde jaarlijkse groei van 15,2 procent te posten tussen 2008 en 2013 (IT-uitgaven door nutsbedrijven was ongeveer $ 4100000000 in 2008, volgens IDC.)

Hier is het soort werk waarmee de nieuwe IBM-lab zal worden betrokken. (Het reeds loopt diverse pilots met betrekking tot deze initiatieven.)

Zoals je zou denken, afgezien van de technologieën die ik hierboven die hulp met de analyse reeds vermeld, IBM’s smart grid pilots zijn sterk afhankelijk van de verschillende Tivoli-branded IT-services en asset management applicaties. Het is ook de toepassing van haar enterprise content management-technologie om het houden van al deze gegevens bijeengedreven in een beheersbare manier.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Ontwikkeling van de distributie-netwerk oplossingen, zoals het werk dat IBM doet met de China Electric Power Research Institute van State Grid van China. De pilot omvat WebSphere ILOG Business Rule Management System en ILOG Optimization besluit Manager. In principe zal de technologieën die worden gebruikt als basis voor de respons demand applicaties;. Een Wide Area Grid Monitor en Alert oplossing. Dit zal real-time monitoring van de activa worden beschikt, met als doel het aanbieden van een veilige en stabiele operaties;. Oplossingen voor de integratie van hernieuwbare energietechnologieën en bronnen zoals wind- en zonne-energie in het totale net;. Intelligent Plant Lifecycle Management voor Kernenergie, die raakt aan alle aspecten van de kerncentrale operaties.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september