IBM neemt Silverpop, rondt marketing cloud

IBM op donderdag zei dat het zal Silverpop, een bedrijf dat is gespecialiseerd in cloud marketing software aan te schaffen.

Silverpop, een besloten vennootschap, gevestigd in Atlanta, concurreert met de wil van Lithium en Marketo een paar te noemen.

IBM heeft agressief uitbouw van haar marketing suite als het probeert te chief marketing officers, die steeds meer controle meer technologie koopkracht landen.

IDC: Branche tech uitgaven te raken $ 330.400.000.000

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Big Blue zei zijn plannen waren om Silverpop’s persoonlijke marketing technologie en customer engagement software te combineren met zijn enterprise marketing portfolio. IBM hoopt dat Silverpop’s klantenkring die een schare van business to consumer en business omvat zakelijke bedrijven het op sell mogelijkheden zal geven.

Ondertussen kunnen Silverpop worden uitgerold tot marketing klanten van IBM.

Silverpop automatiseert gepersonaliseerde marketing en maakt gebruik van real-time klantprofielen om publiek te definiëren op sociaal, web, e-mail en mobiele platforms.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Constellation Research principal Ray Wang zei dat de aankoop is een goede zet voor IBM

Hoewel IBM heeft een leger van de activa in het spel voor de marketing, de realiteit is dat je massa personalisatie moet op schaal te leveren op relevantie en context. Silverpop brengt deze en hun vermogen om effectief identiteiten te houden in context ongeacht hoe die persoon is innemend in een merk en mogelijk met andere merken. Het voordeel van Silverpop is dat het niet beperkt tot alleen B2B of B2C. Het is effectief voor klanten in alle soorten ondernemingen.

In een blogpost, Silverpop CEO Bill Nussey zei

In de afgelopen jaren heb ik keek naar veel verschillende manieren om ongelooflijke succes van Silverpop’s te versnellen. Maar vanaf mijn eerste ontmoeting met IBM, was het duidelijk dat de combinatie van onze bedrijven was beter dan elke kans die ik had gezien … IBM was de eerste grote bedrijf dat verschillende marketing technologieën met elkaar verweven tot een eengemaakte visie. Hun wereldwijd erkende CMO rapporten behoorden tot de industrie de eerste visioenen van hoe technologie marketing en de klantervaring zou veranderen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek