IBM om de openstelling van Watson aan externe ontwikkelaars

IBM is van plan om het openstellen van haar Watson supercomputer aan ontwikkelaars, die in staat zijn om applicaties die gebruik maken van de ‘cognitieve computing macht te maken te bouwen zal zijn.

Watson, die beroemd menselijke rivalen verslaan op de vraag en antwoord spel show Jeopardy in 2011, heeft meer onlangs, het bestuderen van de geneeskunde; om gepersonaliseerde gezondheidszorg aan te pakken en het werken met banken en onderzoeksbureaus een data crunching dienst te ontwikkelen om de klantenservice functies te verbeteren en marketing intelligence. Andere toepassingsgebieden IBM is gezien zijn het; ontdekking tijdens rechtszaken.

Hoe maakt u uw datacenter draaien beter, en geld te besparen? Bij IBM’s onderzoekslaboratoria en de faciliteiten in de staat New York, zijn drie ideeën bovenste op de hoofden van mensen: energie-efficiëntie, controle, en het gebruik.

Voor de volgende fase van de reis van Watson’s, IBM is van plan om het open te stellen voor app-ontwikkelaars, die een API en developer kit zodat derden applicaties die gebruik maken van de mogelijkheid Watson’s te vragen en crunch gegevens te begrijpen om de juiste antwoorden te leveren kunnen bouwen.

Volgens een verklaring die aan Bloomberg, zal de IBM Watson Ontwikkelaars Cloud ontwikkelaars toegang tot middelen voor ontwikkeling, gegevens van derden providers en steun van IBM en aannemers te geven.

Vanaf volgende week, zullen ontwikkelaars kunnen aanvragen indienen bij IBM om de dienst te gebruiken. Geen prijzen details zijn nog niet beschikbaar, maar een IBM-woordvoerder vertelde Bloomberg dat apps die een beroep doen op de dienst in rekening gebracht op een gemeten verbruik model.

Een app ingesteld op volgend jaar te lanceren op de Watson cloud is Hippocrates, uit MD Buyline, dat zal helpen de klinische en financiële maken voor gebruikers real time beslissingen.

IBM’s Rob High vertelde PC World dat ontwikkelaars vertrouwd met REST API moet vinden het makkelijk om te werken met Watson.

IBM Watson: Hoe de Jeopardy-winnende supercomputer werd geboren, en wat het wil naast doen, Welkom uw nieuwe smartphone overlords: Waarom je snel zult vertrouwen op je telefoon om je hele leven lopen

IBM publiceerde onlangs details over een prototype gezondheidszorg app dat de manier waarop apps die gebruik maken van Watson zou kunnen zien tonen. Zoals het merkt, het prototype app draait op een tablet, zodat de arts kan verwijzen naar elektronische gegevens van de patiënt en een query IBM Watson terwijl het zien van de patiënt.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

verder lezen