IBM slaat Docker deal en rolt uit zijn eigen Containers beta

Met Microsoft gooien van zijn gewicht achter Docker containers, de man die het project gestart, Docker CTO Solomon Hykes, omschrijft de boodschap achter de Windows verhuizing.

Als onderdeel van een nieuwe alliantie met container bedrijf Docker zal IBM het aanbieden van de Docker Hub Enterprise management suite in de cloud en on premise, samen met Docker’s onlangs onthulde orkestratie API’s en gereedschappen.

IBM zegt dat het partnerschap zal laten bedrijven combineren IBM en Docker technologie naar draagbare verdeeld apps gemaakt van Docker containers te maken en dan lopen ze op een schaal variërend van laptops individuele ontwikkelaars om meerdere hosts in de cloud.

IBM onthulde ook de bèta van IBM Containers, een Docker-gebaseerde dienst die Docker-native functies en interfaces, geleverd als onderdeel van haar Bluemix cloud applicatie-ontwikkeling platform biedt.

Door het automatiseren van de creatie en implementatie van apps in containers – een lichtere vorm van virtualisatie – Docker technologie is ontworpen om gratis ontwikkelaars van software en infrastructuur afhankelijkheden, de kosten te verlagen en het creëren van efficiëntie in het proces.

Docker is open-source technologie, terwijl Docker Inc is de commerciële tak van het project dat het eigen Docker Hub Enterprise verkoopt.

“Docker Hub Enterprise is een commercieel aanbod van Docker Inc die ofwel in de cloud of on-premise kunnen rennen en biedt hulpmiddelen voor het creëren van bibliotheken van verschillende Dockerised onderdelen voor workflow, voor het integreren van wat je doet met Docker met andere tools die je kan hebben in uw onderneming, zoals monitoring, “zei Docker CEO Ben Golub.

Volgens IBM, zal het partnerschap bedrijven een betere manier van bouwen, de scheepvaart en het uitvoeren van Docker multi-container, multi-host-applicaties in de cloud te geven. Het zal ook het verbeteren van de productiviteit van ontwikkelaars, IBM zei, en de snelheid van levering, in combinatie met de veiligheid, service-management en DevOps aanbod.

Wat is Docker en waarom is het zo darn populair; Docker:? Een open source startup u moet weten over, Red Hat, Ubuntu, en Docker: Container virtualisatie gaat mainstream; Wat Docker recht doet en wat het niet goed doen. .. Nog; Docker libcontainer verenigt Linux container bevoegdheden; Docker en Linux containers: Red Hat opent over de kwesties; Docker maakt ready-to-run container apps beschikbaar; Docker verwerft London startup Orchard Laboratories; VMware koopt in Docker containers

Met behulp van de IBM Containers dienst zullen bedrijven in staat zijn om Docker containers direct op de IBM Cloud lanceren op bare-metal servers van IBM bedrijf SoftLayer en Power.

“Dit zal bedrijven bieden een omgeving die is eenvoudiger te beheren en biedt een verhoogde het gebruik en de prestaties in een meer flexibele uitvoering model, de uitbreiding van de soorten toepassingen die kunnen worden ondersteund op de IBM Cloud,” IBM zei in een verklaring.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Meer over Docker en containers