IBM streeft naar ‘digitaal apparaat adopters’ te identificeren

Het is geen geheim dat de digitale verkoop van het apparaat en de inhoud gestaag toe, maar IBM heeft geoordeeld dat er specifiek vier typen digitale consumenten die er zijn op dit moment.

IBM heeft ontdekt dat er een dramatische toename van de invoering van digitale apparaten en digitale content diensten in de afgelopen vier jaar, met 78 procent van de consumenten zich identificeren als “digitaal apparaat adopters” alleen al in het afgelopen jaar.

Als je nieuwsgierig om te zien waar je fit bent in, blijven lezen. Hier zijn de vier digitale persoonlijkheden die IBM heeft geïdentificeerd

Een groot deel van dit zou ook verschillen per leeftijd, maar IBM vond dat de leeftijd is eigenlijk niet het belangrijkste segmentatie als het gaat om het categoriseren van de consument. Terwijl ongeveer 82 procent van de digitale adopters zijn tussen de leeftijden van 18 en 64, ten minste 65 procent van de ‘early adopters’ zijn eigenlijk tussen de leeftijden van 55 en 64.

Ter referentie, is de Digital Consumer Survey 2011 op basis van de reacties van 3.800 consumenten in zes landen (China, Frankrijk, Duitsland, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) en vertegenwoordigers over de hele wereld in de omroep, uitgeverijen, telecommunicatie en media consultancy.

Voor een andere kijk op de digitale gedragsmatige bevindingen van IBM’s, check de promo video hieronder

Afbeelding via IBM

Efficiency Experts: 41 procent van de consumenten in deze categorie vallen. Dit is in principe iedereen die het internet voor eenvoudige dag-tot-dag-activiteiten, zoals het versturen van e-mails, het gebruik van Facebook om berichten te verzenden, en online winkelen gebruikt; Content Maestros:. Verder gaan een stap, maar zonder al te complex, 35 procent van de ondervraagde zijn meer in mediaconsumptie op mobiele apparaten voor activiteiten zoals het streamen van films en muziek, evenals het spelen van videospellen; social Butterflies. Misschien ook wel bekend als de Facebook en Twitter verslaafden, zijn 15 procent van de consumenten geobsedeerd met het hebben van toegang tot sociale media , ongeacht tijd of plaats; Content Kings. In een enigszins alles-of-the-above-type categorie, 9 procent van de consumenten noemen in deze categorie. Geïdentificeerd als een algemeen mannelijke categorie, deze internetgebruikers vaak online games spelen, tv kijken online en download meer digitale content dan iedereen anders.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM ogen Brazilië markt met investeringen in SIX Automacao, IBM, universiteiten lanceren supercomputing regeling; Kan IBM herdefiniëren datacenter convergentie met PureSystems;? VMware CTO beschrijft Cloud Foundry als ‘Linux van de cloud; Onderzoekers bouwen onzichtbare wachtwoorden met trillingen, geluiden, knipperende lichten

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs