IBM Tivoli duwt voor koeien en geweren

IBM is het stimuleren van bedrijven om het gebruik van haar Tivoli geïntegreerde service management software uit te breiden naar het geheel van een bedrijf ‘infrastructuur, waar zelfs individuele koeien een bedrijf actief kan zijn.

Alles is geïnstrumenteerd, “zei Joao Perez, IBM’s vice-president van wereldwijde verkoop Tivoli Software, in zijn keynote presentatie op IBM Pulse 2011 evenement in Melbourne vanochtend. ‘Er zijn niet meer grenzen van fysieke en digitale.

werk van IBM met het ministerie van Brazilië van de landbouw (Ministério da Agricultura e doen Abastecimento) is hiervan een voorbeeld.

Om vlees te verkopen in de Europese Unie, moet de bron boerderij en inentingsboekje voor elk dier worden gemeld. Deze informatie werd eerder worden verzameld door de hand van Brazilië’s 2,5 miljoen kleine boeren en gefaxt naar EU-autoriteiten in Liechtenstein.

Een jaar het land verloren US $ 1 miljard in de export, omdat het onmogelijk is om een ​​beperking van de bron van de besmette dieren was.

Nu, elk dier heeft een geel-RFID uitgeruste oormerk en wordt bijgehouden als een actief in Tivoli.

“Technologie is niet een beperking niet meer, het is het business model en de innovatie”, aldus Perez.

IBM heeft ook geholpen Indiase telecombedrijf Bharti Infratel Limited besparen US $ 50 tot US $ 60 miljoen per jaar door centraal bijhouden van het energieverbruik van de basisstations voor mobiele telefonie. Elk station maakt gebruik van US $ 10.000 aan elektriciteit per jaar, het grootste deel van het als diesel. Voorheen werd elk station brandstoftank handmatig gecontroleerd, waarbij een bezoek van een technicus.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Gogo, een bedrijf dat in-flight Wi-Fi internet toegang voor een aantal Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen biedt, is het gebruik van Tivoli voor het beheer van haar netwerk.

Het Amerikaanse leger is ook het bijhouden van de ligging van de verschillende tenten en andere activa in Irak van Washington. In de toekomst zou het mogelijk zijn om de resterende hoeveelheid persoonlijke wapens munitie bijhouden en of de slijtage van een kanonsloop aangeeft dat deze moet worden vervangen.

IBM zal het indrukken van de groene geloofsbrieven van service management, te oordelen naar de eerste presentaties en de komende sessies op Pulse 2011.

Datacenters krimpen, Perez zei, maar de gebouwen zijn nog steeds met behulp van de meeste energie. “We kunnen niet beheren wat we niet zien. Als we willen energie naar beneden te beheren, ik heb om het energieverbruik te zien,” zei Perez, voordat ten gevolge van een dia van Tivoli met de gegevens presentatie mogelijkheden.

Stilgherrian is het bijwonen van Pulse 2011 als gast van IBM.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs