IBM wint dynamische bandbreedte van het netwerk patent voor cloud

IBM kreeg een patent voor het dynamisch beheren van bandbreedte van het netwerk in een cloud computing-omgeving. IBM’s inzet is dat de uitvinding cloud computing prestaties kunnen optimaliseren.

Het Amerikaanse octrooi nr 8.352.953, is een methode die automatisch bepaalt de beste manier voor gebruikers om een ​​wolk op basis van beschikbare netwerkbandbreedte.

IBM zei dat de aanpak wolken om betere greep pieken in het verkeer moet het mogelijk maken omdat systemen werk kan toewijzen aan het systeem nodes met bandbreedte. Meestal, een wolk gebruiker toegang heeft tot een virtuele machine en hoe meer mensen tikt het systeem hoe meer netwerken bandbreedte zaken.

Volgens Big Blue, moet haar aanpak de weg voor een efficiëntere software-defined networking, die automatiseert en dynamisch beheer van de bandbreedte en de infrastructuur die ermee gepaard gaat effenen.

Hier is een grafiek van de octrooiaanvragen uit te leggen hoe de methode werkt.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie