Icahn vervolgt Dell in buyout vergelding

Miljardair Carl Icahn, de tweede grootste aandeelhouder van Dell Inc., diende een rechtszaak op donderdag om te proberen om het bedrijf te blokkeren van het veranderen van de registratiedatum van de aandeelhouders die kunnen stemmen.

raad van bestuur van het bedrijf had gezegd dat het bereid is om nieuwe aandeelhouders in de stemming dan de bestaande 3 juni record date te accepteren, ondanks afwijzing van het voorstel van de chief executive om zijn bod tot $ 13,75 per aandeel, contigent te verhogen op het wegwerken van onthouding stemmen uit de telling zou zijn.

Icahn wil ervoor zorgen dat als de datum record is veranderd, de bijzondere stemming en de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering zal worden op dezelfde datum gehouden. Hij vraagt ​​ook oprichter Dell en “gelieerde ondernemingen” worden voorkomen dat bij de stemming geen nieuwe aandelen van de vennootschap opgepakt sinds 5 februari.

Het pak, ingediend in de Amerikaanse staat Delaware, komt een dag voor bijzondere meerderheid van stemmen de aandeelhouders van Dell zal worden gehouden.

Icahn beweert dat het bedrijf “geschonden fiduciaire verplichtingen ‘, zoals het door haar voorgestelde 24400000000 $ buyout door chief executive Michael Dell en Silver Lake Partners geëvalueerd, volgens de eerste rapporten. Hij heeft zware woorden voor het voorstel aangeboden in de afgelopen dagen als Dell en zijn partner haasten om de wal steun, want hun gezoet voorstel.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren