iiNet pro-bono diensten aan Dallas Buyers Club overtreders bieden

iiNet werkt samen met een advocatenkantoor om pro-bono juridische diensten aan klanten vermeende een onrechtmatige kopie van Dallas Buyers Club te hebben gedownload en krijgt binnenkort een brief in de mail van de studio achter de film.

In april, justitie Nye Perram besteld iiNet, Dodo, en vier andere ISP’s te overhandigen de gegevens van rekeninghouders in verband met 4726 IP-adressen zouden hebben gedownload Dallas Buyers Club via peer-to-peer-diensten tussen 2 april 2014 en 27 mei 2014, maar met een vangst: Voltage nodig zou hebben om de kosten voor de ISP’s te betalen, en de rechter moet zien een ontwerp van de brieven te worden gezonden aan de klanten voordat er gegevens op zou worden overhandigd.

In een blogpost door iiNet de financieel controleur en secretaris van de vennootschap Ben Jenkins, het bedrijf onthulde het zou waarschuwen getroffen klanten op het moment dat overhandigt de contactgegevens van tevoren Voltage Pictures versturen van brieven.

iiNet verklaard dat het “nu zeker” dat het bedrijf zal worden veroordeeld tot de gegevens te verstrekken kort na 21 mei – de volgende rechtbank datum voor het geval is – maar de rechter zal nog steeds nodig om de brief goedkeuren voordat het uit is verzonden naar klanten.

Klanten die een brief heeft verteld iiNet dat als ze willen juridisch advies in te winnen, dan is de ISP is het werken met een advocatenkantoor om pro-bono diensten.

“Als je een brief ontvangt u zou willen juridisch advies in te winnen. IiNet werkt met een advocatenkantoor dat heeft aangeboden om pro-bono diensten voor een van onze klanten te voorzien. Meer details zullen worden verstrekt wanneer overeenstemming is bereikt over dat front, “Jenkins vermeld.

iiNet heeft gezegd dat op basis van het oordeel Perram’s, het door Voltage schade kan zo laag zijn bij AU $ 10.

Het bedrijf zei dat het geplaatst op de houder van de rechten in de Dallas Buyers Club denkbare omstandigheden anderen zouden kunnen weerhouden dat pad te volgen, maar zei dat een dergelijke gevallen zou verschillen van geval tot geval.

Hoewel iiNet zei dat het was gericht op de industrie auteursrecht code, die moet preempt rechthebbenden gang naar de rechter, het bedrijf erkend dat voorlopige ontdekking als in de Dallas Buyers Club zaak was nog steeds een mogelijkheid voor rechthebbenden.

De regering onlangs geslaagd voor de verplichte bewaarplicht wetgeving ook zou het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot opgeslagen gegevens, iiNet gewaarschuwd.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

“U moet weten, maar dat de federale regering is het veranderen van de wet om de mogelijkheid voor de overheid om toegang te krijgen tot uw gegevens zonder een gerechtelijk bevel of een bevel te verhogen”, aldus Jenkins.

Eerder deze maand, iiNet en de andere ISP’s die betrokken zijn bij de zaak werden veroordeeld tot 75 procent van de kosten Voltage Pictures ‘te betalen.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice