India dient klacht in tegen de Amerikaanse leges hike

India heeft de Wereldhandelsorganisatie (WTO) zich tegen het besluit van de Verenigde Staten om vergoedingen te verhogen op bepaalde kandidaten voor twee categorieën van niet-immigrant tijdelijke werkende visa – de L-1 en H-1B.

Naar aanleiding van de klacht, de WTO, in een mededeling aan de Amerikaanse regering op dinsdag, zei dat hij uitziet naar ontvangst van het antwoord van de Amerikaanse regering op het verzoek van India’s en een voor beide partijen geschikte datum en locatie voor overleg in te stellen.

In een verklaring, de WHO zei dat India een geschil procedure tegen de Verenigde Staten met betrekking tot maatregelen opleggen van hogere prijzen voor bepaalde kandidaten voor L-1 en H-1B categorieën van non-immigrant tijdelijke werkende visa naar de VS, maar ook maatregelen op het gebied heeft ingeleid numerieke vastleggingen voor H-1B visa.

“De regering van India is van mening dat door de VS deze en vergelijkbare maatregelen niet in overeenstemming zijn met een aantal van de bepalingen van GATS, zoals de artikelen II, V: 4, XVI en XX en paragraaf 3 en 4 van de GATS bijlage . betreffende het verkeer van natuurlijke personen die diensten ook deze maatregelen lijken in strijd zijn met de artikelen III te zijn: 3 en IV: 1 van de GATS, “zei de WTO.

Als er geen overeenstemming wordt bereikt tussen beide partijen binnen twee maanden zal de WTO geschillenbeslechting rechtbank beslissen over de klacht.

De Amerikaanse regering heeft de tarieven voor tijdelijk werk visa voor geschoolde professionals zoals H-1B en L-1 visa aan respectievelijk $ 4000 en $ 4500 verdubbeld. India is de grootste gebruiker van H-1B en L-1 visa – het nemen van 67,4 procent van de 161.369 H-1B en 28,2 procent van de 71.513 L-1 visa afgegeven in FY14.

De Amerikaanse president Barack Obama ondertekend in de wet de geconsolideerde Kredieten Act 2016 op 18 december 2015 aan de bepalingen van toepassing zijn op bedrijven die 50 of meer personen werkzaam zijn in de VS met meer dan 50 procent van hen houden H-1B of L-1 non- immigrantenstatus. Dit zal van kracht blijven tot 30 september 2025.

Ondanks herhaalde verzoeken van de Indiase regering, de Amerikaanse regering ging verder met zijn besluit, dat op 18 december in werking is getreden, is 2015. De Amerikaanse besluit verwacht dat de Indiase invloed op IT en ITES-industrie.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

De klacht wordt gezien als “lik op stuk” tegen de supermacht, die de WTO heeft gebruikt als een forum om de plannen Indiase regering afsnauwen haar zonne-industrie te stimuleren door het aanbieden van subsidies aan de fabrikanten, evenals de afhankelijkheid van de invoer uit India te verminderen, iets aangemoedigd als onderdeel van Make premier Narendra Modi’s in India programma.

De VS is de grootste exporteur van zonne-energie en de industrie zal naar verwachting negatief worden beïnvloed door de beslissing Modi’s.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Volgens een studie uitgevoerd door NASSCOM, een beroepsorganisatie die de Indiase IT-en ITES-sector, hebben IT-bedrijven zijn remitting ongeveer $ 80 miljoen van de VS elk jaar en met de laatste beslissing, zal de industrie genoegen moeten ophoesten tussen de $ 1400000000 en $ 1,6 miljard per jaar voor een decennium.

In haar klacht, India beweerde dat de Amerikaanse maatregel in strijd was met de Amerikaanse verplichtingen uit hoofde van de Algemene Overeenkomst betreffende de handel in diensten, bedroeg discriminatie, en zette haar tijdelijke werknemers op een mindere voet ten opzichte van de Amerikaanse werknemers.

In een verwante ontwikkeling, heeft zelfs de Britse regering besloten om visumaanvraag vergoedingen te verhogen van 18 maart, en dit zal ook gevolgen hebben voor de Indianen van plan om te wonen en te werken in Groot-Brittannië.

In een melding, het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat de schikking, woonplaats, en nationaliteit vergoedingen zullen worden verhoogd met 25 procent, terwijl de optionele premium diensten, zoals de super-premium service en prioritaire visum diensten in het buitenland zou worden verhoogd met 33 procent.

“Deze veranderingen zorgen ervoor dat het ministerie van Binnenlandse Zaken een self-financieringssysteem kunnen bereiken, terwijl verder aan een concurrerend niveau van de dienstverlening en een structuur van de vergoedingen die aantrekkelijk zijn voor bedrijven, migranten en bezoekers blijft bieden,” het ministerie van Binnenlandse Zaken zei in een verklaring.

Een rapport van het Office for National Statistics zei dat maar liefst 85.403 indianen werden toegekend reisvisum visa (met uitzondering van bezoek en doorreisvisa) in 2015, gevolgd door China, dat de lijst van de tien landen met daarop 93.076.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen