India public cloud services markt te raken $ 443m in 2013

India is naar verwachting voor het genereren van US $ 443.000.000 aan inkomsten uit de publieke cloud-diensten dit jaar, geholpen door de snel groeiende infrastructuur-as-a-Service (IaaS) segment als bedrijven zoals aanbod voor de productie van systemen en workloads te nemen.

Een Gartner studie vrijgegeven maandag gezegd de industrie zal 36 procent groeien van de US $ 326.000.000 in 2012, en software-as-a-service blijft het grootste deel van het land de cloud services markt wth 36 procent.

IaaS, echter, is het snelst groeiende segment en het zal naar verwachting groeien 39,6 procent dit jaar voor het genereren van US $ 60.200.000 aan inkomsten. Dit is een stijging ten opzichte van de 22,7 procent groei vorig jaar tot US $ 43.100.000, opgemerkt.

“De aanhoudende groei van de cloud services markt zal het gevolg zijn van de invoering van cloud-diensten voor de productie systemen en workloads, in aanvulling op de ontwikkeling en het testen van scenario’s die hebben geleid als de meest prominente use case voor de openbare cloud-diensten tot nu toe”, zegt Ed Anderson, research director bij Gartner, in het reoprt.

“Het bewijs van deze groei is te vinden in de toenemende vraag naar cloud-diensten vanuit de eindgebruiker organisaties, opgewacht door een toegenomen aanbod van cloud-diensten van leveranciers,” voegde hij eraan toe.

Op een wereldwijde schaal, Gartner voorspelde in februari de publieke cloud arena zal naar verwachting groeien met meer dan 18 procent dit jaar, uitgegroeid tot een US $ 131 miljard markt.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie