India traint politie om cybercrime te bestrijden

De Data Security Raad van India (DSCI) wil meer lokale politie op te leiden, zodat ze de mogelijkheid hebben om forensische analyses uit te voeren op smartphones.

DSCI CEO Kamlesh Bajaj zei dat de Raad reeds geholpen trein ongeveer 22.000 politieagenten omgaan met cybercrime, volgens een rapport dinsdag in The Hindu. DSCI is een onafhankelijke zelfregulerende organisatie opgericht door de National Association of Software and Services Companies (NASSCOM).

Echter, Bajaj van mening dat er meer aandacht voor training politie te analyseren en informatie halen van smartphones, waaronder het analyseren van e-mail logs en te controleren en identificeren van de bron van de IP-adressen zijn.

financiële transacties;; mobiele gebruikers zullen kwetsbaar voor cybercrime als meer en boekingen worden gedaan door middel van hun apparaten, “zei hij.

De DSCI en de Indiase regering ontwikkelde een opleiding framework gebruikt om agenten te trainen van deelstaatregeringen, Centraal Bureau of Investigation, North East Police Academy, en Indische Defensie. Dit werk vond plaats op acht cyber laboratoria in het hele land, en Bajaj zei de Cyber ​​Crime Investigation programma zal trainingsfaciliteiten in alle 35 staten en de Unie gebieden vast te stellen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer