Indonesië naar de gezondheidszorg, het onderwijs te stimuleren met ICT hulp India’s

Indonesië hoopt de sectoren gezondheidszorg en onderwijs met India’s ICT-kennis en middelen te verbeteren.

Volgens Didie Soewondo, vice-voorzitter van de Indonesia Kamer van Koophandel en Industrie bij een bijeenkomst in India op Maandag, India heeft niet alleen een comparatief voordeel in het onderwijs en human resource, het ICT-onderwijs was ook verfijnd, de Jakarta Globe gerapporteerd.

Hij merkte ook veel bedrijven uit verschillende sectoren in Indonesië nodig geavanceerde technologie om hun activiteiten te ondersteunen en dat India zou een dergelijke hulp te bieden.

Naina Lal Kidwai, voorzitter van de Federatie van Indiase Kamers van Koophandel en Industrie, die ook op de vergadering aanwezig was, merkte; ICT-sector in India is zo groot, zodat er ruimte is voor samenwerking tussen beide landen.

; Indonesië internetpenetratie, hoger is dan, India. Ondertussen, ongeveer 12 miljoen mensen werken in de ICT-sector in India “, zei ze, het toevoegen van dergelijke omstandigheden betekenen dat er een kans voor beide landen te profiteren.

Kidwai ook waargenomen geavanceerde ICT-India’s kan de samenwerking in de gezondheidszorg te stimuleren, het verbeteren van de openbare diensten. Een dergelijke samenwerking zou echter niet soepel verlopen, tenzij Indonesië gemaakt werk visa gemakkelijker voor Indiase onderdanen te verkrijgen, zei ze.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent