InFocus ScreenPlay 4800 recensie

Kijken naar normale tv-kanalen is geen probleem als de 4800 ondersteunt een 4: 3 aspect ratio. Normaal uitgezonden tv-signalen moeten eerst worden doorgegeven door middel van een tuner, zoals een videorecorder of set-top box, kun je niet een coaxiale kabel sluit rechtstreeks in de projector. Voor breedbeeld-dvd’s, de ScreenPlay 4800’s geeft ook 16: 9-beelden.

Meerdere videobronnen u toelaten om verbinding te maken met verschillende onderdelen van de uitrusting in uw woonkamer, zoals een dvd-speler, spelcomputer, digitale video recorder of computer. Aan de achterkant van het toestel zijn ingangen voor regelmatige video en S-video. Er is ook een 3,5 mm audio jack als je kunt dragen het luisteren naar de 4800’s blikkerig klinkende luidsprekers.

Voor PC-aansluitingen zijn er de monitor input en output-poorten en een USB-aansluiting die de controle van een muis voor presentaties maakt (een aparte afstandsbediening is vereist).

Verpakt met de ScreenPlay 4800 is een home entertainment-afstandsbediening die bron, contrast, helderheid, beeld presets controleert en navigeert de menu op het scherm. Een handige aan de zijkant van de afstandsbediening verlicht sleutels rode, die helpt te toetsen in het donker.

InFocus biedt alle accessoires die je nodig hebt om de 4800 op te staan ​​en lopen: S-video kabel, component (3 RCA) naar S-video adapter, component (3 RCA) naar HD15-adapter, AV-kabel, computer kabel, evenals als een stroomkabel.

De 4800 heeft een bescheiden native resolutie van 800 x 600 pixels (SVGA), maar kan automatisch foto’s voor computers ingesteld op hogere resoluties met minimale onscherpte te schalen.

In een slecht verlichte of donkere kamer, het contrast ratio van 2000: 1 zorgt ervoor dat de kleuren zijn levendig zwarten niet grijs weergegeven. Echter, dit is een 1100 ANSI huis projector en afbeeldingen krijgen uitgewassen in fluorescerende kantooromgevingen of lichte kamers in het daglicht.

Texas Instruments ‘Digital Light Processing (DLP) technologie bevoegdheden van de 4800 en de beelden worden niet geplaagd door de opvallende’ screen-deur “effect zelfstandig met een lcd-projectoren.

Maar, we hebben zo nu en dan merken een “regenboog effect”, waar zie je (voor een milliseconde) een gedeelte van het beeld te deconstrueren tot drie primaire kleuren wanneer snel je focus verschuiven van de ene kant van het scherm naar de andere. Gelukkig, veel mensen zijn zich niet bewust van dit en we adviseren potentiële kopers eerst uit te proberen de projector te zien of ze de anomalie te observeren.

Volgens InFocus, de 150W lamp duurt 4000 uur in gebruik en vervanging van lampen kosten AU $ 600. Dit komt neer op worden AU $ 0,15 per uur te lopen, dat is relatief goedkoop.

De optische zoom op de ScreenPlay 4800 kan beeldgrootte te verhogen met ongeveer 20% en wordt handmatig ingesteld via ring rond de lens van de projector. Er is een afzonderlijke ring voor het voor scherpstellen.

Beelden worden gegooid op een verhouding van 1,89: 1-2,27: 1, afhankelijk van de omvang van de zoom. Dus, voor een kamer met vier meter verkrijgbaar projector op het scherm / wand, diagonaal van het beeld ongeveer 220cm bij 264cm (87 “tot 104”) voor 4: 3 beeld.

Wilt u uw projector aan het plafond, kan het beeld verticaal worden bladerde door het menu van de 4800’s. Plafondbevestigingen van InFocus kost een extra AU $ 300.

Built-in verticale digitale keystone kan corrigeren trapeziumvormige beelden te wijten aan uit het midden plaatsing van de projector tot twintig graden. Echter, de 4800 heeft geen horizontale digitale keystone-correctie.

In de achterste hoek van het toestel is een roterende been om de projector op het vereiste niveau en de pop-out stand tilt aan de voorzijde om hoogte aan te passen.

Kantelen van de schalen op 3,1 kg, de 4800 is heel licht om korte afstanden te vervoeren. InFocus biedt een fundamentele zachte draagtas met een accessoire zakje met de portabiliteit te helpen. Dit knusse over-the-schoudertas is niet al te stevig, dus als je van plan bent regelmatig reizen met het nemen van de 4800 is het waarschijnlijk een goed idee om te investeren in een sterkere zaak.

Informatie over ondersteuning voor de ScreenPlay 4800 wordt geleverd in een gedrukte handleiding en nadere informatie, waaronder veelgestelde vragen en de installatie gidsen, kunt u vinden op de website van InFocus. InFocus geeft twee jaar garantie voor onderdelen en arbeid en een jaar garantie voor accessoires.

De ScreenPlay 4800 is een betaalbare manier om uw home theater beginnen met de projector detailhandel op AU $ 2499. In combinatie met een fatsoenlijke audio-installatie, zal het zeker indruk maken vrienden komen dan op een DVD te kijken, vechten het uit op een console spel, en op grote finale moment.

InFocus ScreenPlay 4800; Onderneming: InFocus; Prijs: AU $ 2499; Distributeur: International Dynamics, Telefoon: (03) 9429 0822

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop