ING Direct benoemt COO voor operations en IT

ING Direct heeft Simon Andrews geplaatst aan het hoofd van haar activiteiten, waardoor de uitvoerende macht aan de overkant van de Thaise dochteronderneming TMB Bank.

Andrews werkte eerder in het Australische ING Direct team als zijn chief architect, onder andere rollen. Zijn nieuwste rol zal hem te zien in de positie van chief operating officer.

Naast de operaties, zal zijn verantwoordelijkheden ook IT omvatten.

ING Direct CEO Vaughn Richtor zei in een verklaring dat Andews verantwoordelijk is voor het toezicht op de Zero Touch IT-project zal zijn – een stroomlijning van de bank kerninfrastructuur.

De behoefte aan een nieuwe COO met IT-mogelijkheden was noodzakelijk vanwege de voormalige COO Anne Meyers toegang tot een nieuwe opdracht in Italiƫ kantoren van ING Direct, en voormalig CIO Andrew Henderson verhuizen naar ING Groep in Amsterdam.

Henderson, die de uitdagingen van heeft besproken cloud deployment van de bank, met de website in het verleden, is nu het hoofd van de wereldwijde IT-infrastructuur services van de bank, de CTO en rapporten in de wereldwijde CIO van ING Bank.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen