Integratie, standaardisatie te stimuleren mobiele advertenties opname

Mobiele reclame evolueert als een industrie, maar het is hoe goed het platform worden geïntegreerd met andere vormen van reclame die een grote rol zal spelen in hoe snel de opname zal zijn. De introductie van de normen om te helpen ad kopen gemakkelijker en consolideren van een gefragmenteerde markt zal ook steun goedkeuring, de ene bedrijfstak speler notities.

Volgens Rohit Dadwal, Asia-Pacific managing director van Mobile Marketing Association (MMA), bedrijven die zich aanmelden voor mobile-only reclame-initiatieven die beperkte reikwijdte en de impact gehad als de campagne tussen verschillende regio’s en markten liep.

Echter, zijn ze nu af te stappen van dergelijke projecten en op zoek naar meer geïntegreerde reclame-strategieën die mobiele advertenties bundelen met andere platforms zoals print, TV en Internet, zei hij. Het tv-programma American Idol, bijvoorbeeld, maakt gebruik van mobiele reclame om haar bestaande tv-advertenties aan te vullen met behulp van SMS voor “laatste mijl communicatie” met de kijkers, voegde hij eraan toe.

Dergelijke multi-platform reclame strategieën zullen helpen om de mobiele reclame-industrie naar voren als gevolg, Dadwal genoteerd.

Een andere push factor die de industrie zal voortstuwen is met gemeenschappelijke normen vastgesteld, dat is de reden waarom de MMA de Mobile Advertising Guidelines versie 5.0 en Universal Mobile Ad Package (UMAP) versie 1.0 documenten in 2011 had ingevoerd, de executive genoteerd.

Met betrekking tot de UMAP, had de vereniging in februari bijgewerkt zijn aanbevelingen stroomlijnen van meer dan 60 advertentieblokken maten om slechts zes dat de meest frequente en consistente gebruik bij bedrijven vertegenwoordigd op te nemen. Na deze zullen de bedrijven om hun advertentie te kopen, die helpen voor grootschalige, wereldwijde campagnes, evenals bezuinigen op de vele verschillende formaten en afmetingen beschikbaar in de markt om de meest voorkomende en effectieve degenen stroomlijnen. De vereniging hoopt om deze te vestigen als de industrie beste praktijken, om het gemakkelijker maken voor bedrijven om hun campagne resultaten bij te houden te maken, zei hij.

Het stimuleren van groei van de markt; Deze twee ontwikkelingen zullen alleen vergroting van de invoering van mobiele reclame, Dadwal gezegd, eraan toevoegend dat de wereldwijde industrie zal groeien tot $ 15 miljard in de drie tot vier jaar en met de regio Azië-Pacific vormen US $ 7000000000 tot US $ 10000000000 van de totale markt.

Een andere markt watcher, Aapo Markkanen, senior analist van de mobiliteit van de consument bij ABI Research, had een iets meer optimistische vooruitzichten. Hij zei dat wereldwijde mobiele advertentie-uitgaven was op US $ 4300000000 in 2011, en zal bereiken US $ 24 miljard in advertentie-uitgaven in 2016. Asia-Pacific’s mobiele, in het bijzonder, bedroegen $ 1,5 miljard vorig jaar, en zal tot een aantal US $ 9000000000 komen in 2016.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Inzoomen op de diverse reclame-segmenten, merkte hij op dat zoeken banners en display-advertenties de bovenste twee keuzes beiden waren in grote lijnen begrepen door adverteerders en helpen bij het bereiken doelen adverteerders in het bereiken van directe respons en branding waren.

Mobiele video-advertenties werden ook geïdentificeerd als de up-and-coming segment om op te letten door de analist.

Markkanen zei: “Video is een rijk medium, maar in de mobiele ruimte, het is nog steeds gehinderd door de lage smartphone penetratiegraad, technische onverenigbaarheden in verband met codecs en de handset specificaties en mobiele netwerk beperkingen.”

Hij wist toe te voegen dat het verbeteren van de mogelijkheden apparaat en de migratie naar 4G-netwerken wereldwijd zal mobiele video-reclame een boost te geven.

Bepaal mobiele advertentie doelen om de ROI-tracking te verbeteren; In termen van het bepalen van het rendement op de investering (ROI) voor mobiele reclame, Dadwal zei dat er “geen vergelijking” tussen deze vorm van adverteren met traditionele vormen zoals TV en print. Er zijn verschillende normen voor alle platforms, en ze dienen allemaal wisselende doelen, verklaarde hij.

Phalgun Raju, general manager voor Zuidoost-Azië, Hong Kong en Taiwan in InMobi, voegde eraan toe dat het mobiele medium heeft een voorsprong op rivaal platforms, omdat “de directe, gerichte en persoonlijke bereik is ongeëvenaard”.

Ze aangehaald onderzoek van Insight Express, waarin wordt gesteld dat de invloed van mobiele advertenties op branding metrics veel hoger was dan online degenen, bijvoorbeeld. Geholpen bekendheid was drie keer hoger op mobiele, terwijl de boodschap vereniging en aankoopintentie waren vier en vijf keer hoger dan online advertenties, respectievelijk, voegde ze eraan toe.

Consumenten dragen hun mobiele apparaten met hen te allen tijde, waardoor adverteerders een manier om hen te bereiken 24/7, “zei Raju.” De mobiele medium niet alleen een aanvulling op andere traditionele en digitale media-kanalen, maar maakt het ook mogelijk adverteerders te bereiken consumenten die alleen gebruik maken van mobiele telefoon om toegang te krijgen tot informatie.

Echter, het niveau van granulariteit voor het bijhouden van de prestaties en de effectiviteit van mobiele advertenties vormt ook een probleem, Dadwal gewezen. Dit is omdat, terwijl de toegenomen “opspoorbaarheid” verhoogt de ROI en de betrokkenheid van gebruikers, bedrijven en adverteerders misschien niet weten waar metingen te volgen, dat zou het beste passen bij hun behoeften, legde hij uit.

In het algemeen, moeten bedrijven kijken naar de tijd die een consument over de mobiele advertentie, gevolgd door zijn betrokkenheid bij de advertentie, en de interactie en effectiviteit van de advertentie in het bereiken van zijn doelen, de directeur gezegd.

Deze worden alleen aanbevolen templates, hoewel, en bedrijven zullen moeten bepalen of hun mobiele advertenties moeten worden gebruikt voor “verkrijgen, het behoud of het bouwen van merken”. Bijvoorbeeld, mobiele advertenties via SMS of MMS te lokken meer directe respons en zijn bruikbaar voor het verwerven van de verkoop of nieuwe volgelingen. Relatief, banner advertenties op mobiel internet zijn beter geschikt voor het bouwen van merken, zei hij.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen