Intel’s Andy Grove ontvangt ‘Legendary Leader’ award

Links, Saleem Janmohamed, Accenture, Andy Grove, Ben Horowitz en Geoffrey Moore, M.C.

Andy Grove, de voormalige CEO en voorzitter van Intel, werd geëerd eind vorige week met de “Legendary Leader” Churchill Award van The Churchill Club, een langlopende technologiebedrijven in Silicon Valley forum.

Zijn prijs werd door Ben Horowitz, een VC die was onder de indruk Grove 1983 boek geaccepteerd “High Output Management.”. Er was ook een video-opname van Silicon Valley executives zoals Mark Zuckerberg prees Grove.

Een zeer zwak op zoek Grove, 79 jaar oud, op het podium om iedereen te bedanken en sprak kort.

Grove wordt gecrediteerd met het bouwen van een stoere praten en hard werkende cultuur bij Intel dat het bedrijf aangedreven uit een falende geheugenchip maker van een microprocessor fabrikant die desktop en server markt domineert.

Grove ontsnapt uit Hongarije naar de Verenigde Staten na het overleven van de Duitse bezetting van de Tweede Wereldoorlog en daarna de Hongaarse revolutie tegen de communistische regering en de invasie door de Sovjet-troepen in 1956.

Zijn migrantenstatus werd genoemd door Horowitz met betrekking tot gesloten grenzen en de migrant crisis in Europa en de VS, die waarschijnlijk uit Grove hebben gehouden.

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt