Intel’s ultrabook strategie moet zware dosis van opkomende markten

Intel’s masterplan om PC-eenheid groei langs het rollen te houden draait om de opkomende markten en de ultrabook.

Stacy Smith, CFO van Intel, gedetailleerde het belang van opkomende markten in een Morgan Stanley investeerder conferentie op maandag.

Zijn geld slide draaide om een ​​analyse van 15 tot 20 markten en de correlatie met de vraag en betaalbaarheid PC. In een notendop, wanneer de betaalbaarheid van een PC krijgt naar beneden tot acht weken de vraag neemt af. PC penetratiegraad stijgen zodra een consument weet dat een computer kan worden afbetaald in twee maanden.

Smith zei

Als u denkt over China, Latijns-Amerika, Oost-Europa, moet je 2-3000000000 mensen die nu computers kunnen veroorloven. We hebben niet een fenomeen als dit sinds de laatste jaren ’90 waar de grote volwassen markten ging door dezelfde overgang gezien. Dit is het besturen van ons volume. Dit zal blijven om de bestuurder van het volume voor de industrie. Gewoon om dit in perspectief, vorig jaar de opkomende markten groeien met 16%. Het is 50% van onze units nu en dat was tegen een achtergrond van vorig jaar van relatief zwakke volwassen markt economie en dus ook tegen die achtergrond zagen we zeer sterke groei vorig jaar in de opkomende markten. Dat is een heel belangrijke motor van onze industrie.

En als je de punten te verbinden, Intel gelooft duidelijk dat ultrabooks een opkomende markt te spelen zal zijn. Ultrabooks zal verdubbelen als zowel laptops en tablets. Smith sprak Windows 8 en Intel’s aankomende processors. Hij zei

Wanneer u echtpaar dat Ivy Bridge processer met Windows 8 Ik denk dat je gaat deze geweldige gebruikerservaring te hebben. Dat is waar je begint te draaien op zaken als touchscreen mogelijkheden en sommige van deze andere mogelijkheden. Ik kreeg om de andere dag te spelen – een van de leuke dingen van mijn werk is dat ik krijg om te spelen met prototype-technologie – met een prototype Ultrabook cabriolet. Dit is een apparaat dat is – het is een computer die u het rond kan draaien, het is echt een leuke tablet in een zeer dunne en lichte form factor. Het was het runnen van een vroege versie van Windows 8 met een touchscreen. Ik moet zeggen dat het was echt een meeslepende ervaring.

Sommige van deze prototypes zal landen in de volgroeide markten, maar de groei zal komen uit de opkomende markten als Intel’s data afspeelt.

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

zie ook: deze website Dell XPS ultrabook beoordeling

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt