Intuit pikt inventaris app maker van de sla te mengen met QuickBooks

Intuit heeft voorgeschoteld uit wat sla te halen sla, een startup die uiteengezet apps bedoeld om gehele order fulfilment proces te stroomlijnen te bouwen.

Niet de straatverlichting. Niet zijn blaffende hond. En niet de kinderen. Tenminste, niet de zijne. Het zijn degenen die werkzaam zijn in hun college slaapzalen die in het geheim bouwen the next big thing.

Opgericht in 2012, de Venice, Californië gevestigde bedrijf richt zich op kleine bedrijven met een portfolio van cloud-gebaseerde applicaties voor het catalogiseren van online inventaris en order management.

Sla CEO Raad Mobrem terug te vinden op de fusie in een blog post op donderdag te merken dat “terwijl dit is een grote stap voor sla, maar dat betekent niet dat er veel zal veranderen.”

Intuit reps gecrediteerd Sla voor al die behoren tot de Partner Platform, wervend dat “de overgrote meerderheid van de sla de klanten al gebruik maken van de QuickBooks integratie beschikbaar zijn.”

Het is dus geen verrassing dat de sla wordt geleid naar de hoeksteen van Intuit financiële software suite, QuickBooks Online.

Sla de technologie zal worden geïntegreerd in QuickBooks de eerste plaats voor de toevoeging van de bovengenoemde online management mogelijkheden.

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september