Intuit winst: De schuld van de IRS voor inkomsten tekort

Intuit zei vandaag dat het tweede kwartaal de omzet, terwijl een stijging van 5 procent jaar-op-jaar, niet voldeden aan de verwachtingen – en het bedrijf geplaatst deel van de schuld op de IRS, die niet bepaald-e ingediende belastingaangiften tot medio februari werd het accepteren.

Voor het kwartaal dat eindigde op 31 januari, de maker van Quicken en TurboTax financiƫle software, meldde non-GAAP winst van 32 cent op een omzet van $ 878.000.000. Wall Street-analisten hadden verwacht winst van 34 cent op een omzet van $ 884.000.000. (Verklaring)

In een verklaring, bedrijf president en CEO Brad Smith zei dat de trend in doe-het-zelf belastingaangifte blijft en dat Intuit is “effectief concurreren” om marktaandeel en heeft een solide plan voor de rest van het fiscale seizoen. Hij zei

Small Business blijft goed presteren, met een groei te versnellen ten opzichte van vorig kwartaal. Onze core business groeit, en onze connected services aan het rijden klantenwerving en omzetgroei. We zijn in te spelen op seculiere rugwind als voorkeuren van de klant te verplaatsen in de richting van meer digitale, verbonden diensten op het midden- en kleinbedrijf. Wij geloven dat later acceptatie van aangiften simpelweg betekent een kortere belasting seizoen als filers worden steeds later begon. Dit wordt ondersteund door de groei unit versnelling die we hebben gezien in TurboTax Online in februari.

Wat de toekomst betreft, het bedrijf zei dat het verwacht derde kwartaal de omzet te groeien tussen de 10-14 procent naar $ 1760000000 tot $ 1830000000 en verwacht niet-GAAAP winst van $ 2,22 tot $ 2,30 per aandeel, een stijging van 17-22 procent.

Het bedrijf herhaalde ook zijn volledige jaar begeleiding van een omzetgroei tussen 8-11 procent tot $ 3740000000 tot $ 3840000000 en non-GAAP winst per aandeel van $ 2,41 tot $ 2,48 per aandeel, een sprong van 14 procent naar 18 procent.

CFO Neil Williams zei:

We zijn het uitvoeren tegen de juiste strategische plan, en dat is zichtbaar in de cijfers. We blijven aan het bedrijf te beheren voor de lange termijn, double-digit autonome omzetgroei. We zijn gericht op de allocatie van kapitaal in de meest effectieve manieren, met behulp van het geld dat we genereren om de business en return waarde voor de aandeelhouders te laten groeien.

Totaal TurboTax federale eenheden groeide met 1 procent voor het seizoen, maar sprong naar 11 procent groei sinds 1 februari, in vergelijking met het voorgaande jaar. Small Business Group omzet steeg met 15 procent ten opzichte van een jaar geleden;. Financieel Management Solutions de omzet steeg met 21 procent ten opzichte van vorig jaar;. QuickBooks Online abonnees groeide met 52 procent jaar-op-jaar;. Employee management Solutions groeide de omzet met 11 procent ten opzichte van vorig jaar. Payments Solutions omzet steeg met 7 procent ten opzichte van het kwartaal een jaar geleden, terwijl handelaren groeide met 14 procent en het transactievolume per koopman steeg met 1 procent.

Door de nummers

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen